Шкртица Кеба

Након дуге потраге, Којићи су се одлучили за прстен од белог злата који кошта 80.000 динара.

Забава 30.07.2015 | 07:00
Шкртица Кеба

Драгана Којића Кебу често прозивају да је шкртица, али нико није очекивао да ће штедети на будућој снајки Северини Вучковић. Иако на свадбама само од бакшиша заради неколико хиљада вера, „дида Кеба“, како га од милоште зове Севе, није желео да купи дијамантски прстен којим ће његов син Игор запросити певачицу.

- Игор и Кеба су заједно обилазили београдске златаре, а у једној су нашли прстен који им се обојици допао. Кеба је замолио продавачицу да им покаже прстење од белог злата, а његов син је инсистирао да то буде прстен са тахити бисером. Били су одушевљени избором таквог накита, а Кеби се највише допао један који кошта 80.000 динара. После десетак минута решили су да га купе - каже извор „Блица“ из једне београдске златаре.

Хрватска поп звезда више пута је носила вереничко прстење, али ниједан није био овако скроман, а док је била у вези са бизнисменом Миланом Поповићем није скидала прстен од брилијаната и једног повећег смарагда. Северина се у међувремену променила, па сада предност даје духовним стварима над материјалним.

Добар човек види доброту у свакоме, а лош види у свему зло. Немој свој душевни мир нарушавати тако што ћеш размишљати о недостацима других. Ако те неко повреди, пређи преко тога. И буди као ружа која даје мирис свима, а не само добрима, или дрво које даје хлад и ономе који жели да га сасече - цитирала је јуче Мешу Селимовића на Инстаграму.

С друге стране, Игор је поред фотографије на којој љуби Севе кратко написао да с њом ужива „сваког дана, сата, минута, секунде...“

Манипулатор
Севе је још једном показала да је медијски манипулатор. Она је јуче на Инстаграму објавила фотографију на којој позира с прстеном, не откривши да ли је реч о вереничком накиту. Севе на тој друштвеној мрежи готово свакодневно објављује фотографије са Игором поред којих обавезно ставља хаштаг „волим што се волимо“.

Тања Савић пева на свадби гратис
Након концерта у Лозници, Драган Којић Кеба спојио је будућу снајку с колегиницом Тањом Савић, коју Северина обожава и чију песму „Сукњица“ често пева на својим наступима. Како „Блиц“ сазнаје, договорили су се да управо Тања буде једна од певачица које ће забављати госте на Северининој и Игоровој свадби.
- Тања је рекла да ће то урадити са задовољством, без хонорара - каже наш извор.

Блиц

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

никола

30.07.2015 06:06

Каква фарса.

ОДГОВОРИТЕ