Сека на мети фана

Младић стар око 20 година јурио је ходницима хотела и драо се како би пронашао певачицу

Забава 29.07.2015 | 12:00
Сека на мети фана

Права филмска драма одиграла се у хотелу у Црној Гори у којем је одсела фолк дива Сека Алексић. Ватрени певачицин фан унезверено је улетео у фоаје и почео да трчи ходницима луксузног хотела. Момци из обезбезђења, када су схватили шта се дешава, више од десет минута јурили су младића како би га спречили да дође до Секе, јер су били забринути за њену безбедност.

"Дечко који има око 20 година успео је да се провуче до рецепције хотела и када је схватио да има превише људи и да међу њима не види певачицу, почео је да трчи ходницима по свим спратовима."

У тренутку када је почео да је дозива, обезбеђење је схватило да је реч о фану, а не о госту хотела и њих петорица су брзо потрчали за њим. За то време, певачица се купала на базену луксузног ризорта и није ни слутила шта се дешава у унутрашњости хотела", каже наш извор који се затекао на лицу места.

"Обезбеђење је убрзо ухватило младића и извео га напоље, док је он викао да „жели да упозна Секу краљицу“ и да се слика с њом. Тражио је да је изведу, али му момци из обезбеђења, сходно правилима хотела, нису испунили жељу. Касније су Секу обавестили о немилом догађају, што њу није узнемирило, чак је рекла да би без проблема изашла да се слика са младићем", каже наш извор.

Сека је, иначе, претходних дана напунила неколико дискотека широм Црне Горе, док време између наступа користи како би се расхладила на базену. Витко и затегнуто тело певачице могли су да виде само гости луксузног ризорта, док су мушки погледи били приковани за мишиће које је набацила активним вежбањем. Без грама целулита, српска звезда блистала је и без шминке док је као сав нормалан свет испијала нес кафу и ћаскала са сарадницима.

Курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Атлета

29.07.2015 17:08

То неки санер, јури је да јој прода јефтино парфеме и торбе. Инаце, Сека подрзава Иваница.

ОДГОВОРИТЕ