Фактор: Умјесто Цвијановићеве - Радовић!

Због тешке економске ситуације на чело Владе мора доћи менаџер, како би се прекинуло енормно задуживање и створио нов амбијент за улагање у реални сектор, сазнаје магазин Фактор.

Република Српска 28.07.2015 | 12:27
Фактор: Умјесто Цвијановићеве - Радовић!

Не­што ви­ше од осам мје­се­ци од кон­сти­ту­и­сан­ја ка­би­нет Жељ­ке Цви­ја­но­вић од­ла­зи са по­ли­тич­ке сце­не! Ре­зул­тат је то тај­них раз­го­во­ра во­де­ћих љу­ди СНСД, ДНС и СПРС са по­сла­ни­ци­ма но­во­фор­ми­ра­ног Клу­ба по­сла­ни­ка СДС-К и ПДП.

- Но­ва, знат­но ши­ра ко­а­ли­ци­ја у Ре­пу­бли­ци Срп­ској, има­ла би по­др­шку пре­ко пе­де­сет срп­ских по­сла­ни­ка, а ман­дат за вођен­је Вла­де био би по­вје­рен не­стра­нач­ком кан­ди­да­ту – твр­ди из­вор Фак­то­ра ко­ји је уче­ство­вао у овим раз­го­во­ри­ма.

- Ма­да је име но­вог ман­да­та­ра још са­мо ствар ком­би­на­то­ри­ке, кан­ди­дат је при­хва­тљив за све. Ри­јеч је о ди­рек­то­ру Но­ве бан­ке, Ми­ла­ну Ра­до­ви­ћу.

Ре­пу­бли­ка Срп­ска се на­ла­зи у те­шкој еко­ном­ској си­ту­а­ци­ји и на че­ло Вла­де би мо­рао да до­ђе чо­вјек по во­ка­ци­ји ме­над­жер, а ма­ло ман­је по­ли­ти­чар, ка­ко би се пре­ки­ну­ло енорм­но за­ду­жи­ван­је, ство­ри­ла но­ва ври­јед­ност и по­че­ло ула­ган­је у ре­ал­ни сек­тор. Ра­до­вић има ис­ку­ства за рад у та­ко­зва­ним кри­зним си­ту­а­ци­ја­ма, зна шта је по­треб­но да би се ста­би­ли­зо­вао бан­кар­ски си­стем и ожи­вје­ла при­вред­на ак­тив­ност у Ре­пу­бли­ци Срп­ској.

Исти, упу­ће­ни из­вор Фак­то­ра на­во­ди да је Ра­до­вић по­ли­тич­ки при­хва­тљив и за још ак­ту­ел­ну скуп­штин­ску ве­ћи­ну, али и за са­да опо­зи­ци­о­ни ПДП, јер је не­ка­да, у мла­до­сти, био њи­хов члан.

Но­вом клу­бу СДС-К при­сту­пио би Шу­ка­лов по­сла­ник, Го­ран Ђорђић, или пак ДНС-у. Па­вић ће све учи­ни­ти да пот­пу­но мар­ги­на­ли­зу­је Шу­ка­ла, и на то је спре­ман, без об­зи­ра на ци­је­ну ко­ју ће да под­не­се.

Исто­вре­ме­но, Дун­јић во­ди раз­го­во­ре са још не­ко­ли­ко по­сла­ни­ка из СДС ко­ји би тај дрес про­ми­је­ни­ли за онај ко­ји при­па­да Из­вор­ном СДС-у, ко­ја је са сво­јим осни­ван­јем упра­во пре­ко Дун­ји­ћа по­ста­ла пар­ла­мен­тар­на.

Ми­лан Ра­до­вић ка­же да му ова­ква ра­на но­ми­на­ци­ја за пред­сјед­ни­ка Вла­де мо­же до­ни­је­ти са­мо про­бле­ме, јер већ ду­же на­и­ла­зи на оп­струк­ци­је из Ми­ни­стар­ства фи­нан­си­ја, али и Вла­де.

- Имам сво­је по­сло­ве и пла­ни­рам се њи­ма ба­ви­ти. Без ши­ро­ког кон­сен­зу­са, до­бре вол­је и жел­је да се не­што про­ми­је­ни у Ре­пу­бли­ци Срп­ској, при­ча о то­ме ме не за­ни­ма јер уда­ра на су­је­ту не­ких љу­ди ко­ји се пре­ма ме­ни непријатељски по­на­ша­ју. О то­ме се мо­же при­ча­ти са­мо под усло­ви­ма ап­со­лут­не по­др­шке - от­кри­ва Ра­до­вић.

Че­ка­ју­ћи вру­ћи сеп­тем­бар за­по­сле­ни у Вла­ди већ у ју­лу су се по­на­ша­ли као да су на кра­ју ман­да­та, па по­сло­ве углав­ном отал­ја­ва­ју.

Ана­ли­зи­ра­ју­ћи са­мо об­ја­ве на зва­нич­ном вла­ди­ном пор­та­лу сти­че се ути­сак да ми­ни­стар­ства за еко­ном­ске од­но­се и ре­ги­о­нал­ну са­рад­њу, на­у­ке и тех­но­ло­ги­је, за из­бје­гла и ра­сел­је­на ли­ца - не по­сто­је, јер у ју­лу, при­је ав­гу­стов­ских од­мо­ра, ни­су има­ли ак­тив­но­сти. Не­што ма­ло ви­ше од ни­шта ра­ди­ли су у ми­ни­стар­стви­ма грађе­ви­не и са­о­бра­ћа­ја, прав­де и фи­нан­си­ја за про­сјеч­не че­ти­ри об­ја­ве о ак­тив­но­сти­ма у том мје­се­цу.

У оне ко­ји ни­шта не ра­де спа­да и ту­ри­зам и тр­го­ви­на, гдје је од ак­тив­но­сти за­бил­је­же­но пот­пи­си­ван­је уго­во­ра ко­ји се уна­при­јед под­ра­зу­ми­је­ва, а то је са Га­рант­ним фон­дом, та­кође вла­ди­ном ин­сти­ту­ци­јом. Пот­пи­сао је Пре­драг Глу­ха­ко­вић и спо­ра­зум са Ту­ри­стич­ком ор­га­ни­за­ци­јом Зла­ти­бор, а да при то­ме ни­је про­вје­рио да исти та­кав по­сто­ји са Ту­ри­стич­ком ор­га­ни­за­ци­јом Ср­би­је.

Рад ман­јег ин­тен­зи­те­та за­бил­је­жен је и у Ми­ни­стар­ству ра­да, са про­сјеч­них шест до осам об­ја­ва о ак­тив­но­сти­ма.

Ко­ли­ко су има­ли и здрав­ље, са­о­бра­ћај и спорт, ло­кал­на упра­ва и са­мо­у­пра­ва и пол­јо­при­вре­да, док је­два про­ла­зну оцје­ну мо­гу до­би­ти при­вре­да и обра­зо­ван­је. Ма­да се и њи­хо­ва ак­тив­ност од­ви­ја­ла углав­ном у пр­вој де­ка­ди ју­ла.

Ако ми­ни­стри и за­по­сле­ни у ми­ни­стар­стви­ма бу­ду на­ста­ви­ли овим трен­дом и у ав­гу­сту, из­вр­шна власт у Ре­пу­бли­ци Срп­ској прак­тич­но ће се на­ла­зи­ти у ста­ту­су кон­зер­ва­ци­је.

Извор: Фактор магазин

Коментари / 55

Оставите коментар
Name

дада

28.07.2015 10:36

Луд,збуњен нормалан...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фактор

28.07.2015 10:36

Ако је ово истина треба све из скупстине истјерати и закљуцати је.Ста це нам скуп лопова и политицких курви који сједе у њој!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

днк

28.07.2015 21:17

Наравно да није истина!Ово су пробне спин приче да се збуни и покуша разбити опозиција и испипати реакција пдп-а.Иванић ће ово брзо демантовати!Шта ће Власти више посланика кад са овим папак издајницима има 45 посланика а опозиција 38-то му је и више него довољно.Тачно је да Жељка лети и да на чело владе долази неко из Тегелтијине дружине,али још се важе ко јер је све ово око Стеванндића и екипе замислио и скувао Мркоњићки вожд који је превише ојачао и условљава Милу директно!

Name

п

29.07.2015 05:26

Шупља прича!искушабају пдп-ову реакцију!Покушавају вагнути Иванића али он је јасно рекао своје!

Name

ГЛАС РАМУЗА

29.07.2015 07:37

Мала исправка за "Фактор", нису то само политичке курве... ту има и обичних.

Name

пане

30.07.2015 08:35

Ма, где је овај у реалној битци и послу стекао знање и искуство? На његовом мјесту би се и неписмен снасао јер су правила одредјена јасно законом који је специфицан само за Р.С. Овај је само погодан за обликовање.

Name

гласац

28.07.2015 10:45

Какав је морал ових људи за које смо гласали и повјеровали у њихову критику власти, а сада се са њом слизали? Ста они мисле, ко им висе вјерује? Па нисмо ми за њих гласали да би они трговали мандатима! Дуњици, Бањци, Стевандици, Стеванцевици... ФУЈ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вријеме курве, фукаре и будале

28.07.2015 10:45

Само будала може насјести на овај Милорадов најновији трик и прихватити мјесто предсједника владе а све ће ипак Миле и његове подрепне муве, Павић и Дјокић, и даље да контролишу. Или је већ толико догорило да Миле тражи спас помоћу мадјионичарских трикова неког новог "менаџера". Ха ха ха, баш ће тај менаџер-банкар моћи урадити нешто за ову раскупусану земљу. Неће. Ову земљу из гована могу извући само дипломирани инжењери са знањем и смислом за стварање нових производа и производњу. Али онда и државом морају владати ти исти инжењери да би сами себи могли створити амбијент који им одговара. Миле Додик им га неће створити. Доста је Миле додика и свих његових багрова. На власт морају доћи други политичари који ће ове похапсити.Док то не буде, нема ништа ни од каквих реформи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИНЗИЊЕР

28.07.2015 14:22

Само креативни инзињери струцњаци могу стварати нове производе , нове вриједности и нове развојне пројекте. Сверцери политиканнти , политицари економисти умјетници , свестенство ,каубојски привредници су гребатори хохстаплери који су одувијек били на грбаци радника и народа . Па их ваљда за то народ и бира да га сто брзе одведу у пропастст

Name

Милан

28.07.2015 10:45

Ако Радовић постане предсједник владе,Републике Српска биће Колумбија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

белај

28.07.2015 10:46

Са овима нама нема напредка њиховом муљажом и аферама честим народ је стално у животној агонији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бројаница

28.07.2015 10:47

Ова багра мозе се срусити само улицом.Кога Дуњиц наговара ,тај лопов који је тразио спаса својој глави на Куби.Несрецо,једна зар ти није доста сто си покрао народ,па јос и друге наговарас да краду.Ниси ваљда заборавио ста ти је доктор рекао на Куби док су вам у собе улазиле и излазиле Кубанке ко да су досле у посјету код тетке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јустице

28.07.2015 10:48

Само протести овдје могу завести ред!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

баш баш

28.07.2015 10:48

Шукну га Додик Жељки. Пусти је низ воду, кад му је затребало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ррр

28.07.2015 10:48

Па нисмо ми гласали да ви тако мјењате стране и варате народ!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ники

28.07.2015 10:52

Нема од овога ниста.Није Радовиц луд да у моменту када је земља пред банкротом,преузима владу РС.Он је један од ријетких који знају ,да је ситуација безизлазна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Веља

28.07.2015 20:54

Засто, па то се види из авиона,трулез трулез трулез....

Name

СзП

28.07.2015 21:33

Испада да би ову безизлазну ситуацију ријешио само СзП.

Name

Милован

28.07.2015 10:54

Овима из власти Сукало највисе смета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

28.07.2015 10:55

Ово су потпуне глупости! ПДП неце никада уци у овакву коалицију!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАНКАР

28.07.2015 11:01

ПАРЕ БАНКЕ СУ ЈАВНЕ ПАРЕ.РАДОВИЋ СЕ ПРЕМА ПАРАМА КОЈЕ СУ У НОВОЈ БАНЦИ ОДНОСИ КАО ДА СУ ЊЕГОВЕ ЛИЧНО - МИ АКЦИОНАРИ НЕ ДОБИЈАМО НИШТА САМО ПАПИРЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

28.07.2015 11:02

Као да се прије 15-тнаест година није знало да треба менаџер и способан, а не треба политичар и подобан. Али прво је требало покрасти, продати и задужити државу па се онда правити паметан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КПЈ

28.07.2015 11:05

Гади ми се више држава и друштво у којем живим,да хоће све да нас потамани нека природна катастрофа,али ове на власти прве,кад смо мутави па их трпимо. Народ је стока која живи 20 год.у суши,на изгорјелој ливади без воде,захваљујући лоповским пастирима који су све уништили и зато су још добро плаћени,по неколико 1000 КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИНСАЈДЕР

28.07.2015 11:11

"Ел Цхапо Гузмáн" НОВИ ПРЕДСЈЕДНИК ВЛАДЕ Радовић МНИСТАР ФИНАНСИЈА

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

28.07.2015 11:18

Ко ти је Ел Цхапо Гузман?

Name

природа те одбацује

28.07.2015 11:17

Тацно прије 8 година један угледни адвокат из Градиске,један банкар,један приватник Бог да му дусу проси,умро је и Дуњиц.Онемоцали људи и кренули до Кубе дразити лијека за своје бољке.Доктор им је као мамац послао младе Кубанке у собе и питао за реакцију.Посто ниста није било,доктор је рекао.То кад вам престане,природа вас одбацује и то вам је посљедња порука од Бога.Рекао је да могу да зиве годину,двије,најдаље осам,ал небих било цудо да умру одмах.Људи зива истина ово ми је исприцао један о друзине који се обрео на Куби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пеле

28.07.2015 11:18

Коначно једна од бољих вијести ако је истинита.Али,не промјенити само нелегалну премијерку-папкару/она мора одговарати за куповину посланика/бело робље/већ и комплет владу РС.Поготову криминалце као што је Ђокић,Чубриловић.Тегелтија,Касиповић,Глухаковић,Голић и сви други редом.Таква влада би имала подршку свих српских посланика и шире јавности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тигар

28.07.2015 11:21

Људи морате да схватите док је год Дудук на власти среце нема. Колико год био премијер способан и постен он мора слусати ста тата казе или га нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хаха

28.07.2015 11:22

Па од овога Кустурица мозе направити добар филм.. Сад сви подрзавају тог новог мандатара. Ко је тај баја?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАСТАРБАЈТЕР

28.07.2015 11:45

МИЛАН РАДОВИЋ, ХА ХА ХА !!!... ПА ТАЈ СЕ УЧЛАНИО У ПДП КОД ИВАНИЋА, САМО ДА БИ КОНАЧНО ПОСЛИЈЕ МНОГО ГОДИНА ЈЕДВА ЗАВРШИО ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ У БАЊАЛУЦИ. НЕКА РАДОВИЋ ЈАВНО ОБЈАВИ КОЛИКО МУ ЈЕ ТРАЈАО СТУДИЈ И КОЈА МУ ЈЕ ПРОСЈЕЧНА ОЦЈЕНА, ИНАЧЕ ЧОВЈЕК ЈАКО ВОЛИ И КАФАНЕ, ПА ЈЕ И ВЛАСНИК НЕКОЛИКО КАФАНА У БАЊАЛУЦИ ГДЈЕ УГЛАВНОМ ЈЕДУ "ГУЗОЊЕ" ИЗ ЈАВНОГ СЕКТОРА... А ТА ЊЕГОВА ИЗЈАВА О КАРЈЕРИ ЈЕ НАЈВЕЋА "БОМБА" У ЦИЈЕЛОЈ ПРИЦИ - ЈЕР АКО МУ НЕКО НАРЕДИ!!! ДА ПОСТАНЕ ПРЕДСЈЕДНИК ВЛАДЕ, Е ОНДА, АКО ОН ТО ОДБИЈЕ, МОЖЕ ПОСЛИЈЕ ТОГА ДОБИТИ САМО МЈЕСТО НА ТУЊИЦАМА... ЗА РАНИЈЕ ОБАВЉЕНЕ ПОСЛОВЕ КОЈЕ ЈЕ ОН РАДИО И УРАДИО...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гггј

28.07.2015 11:59

Не спаси ово ни један менедзер то дудум само прица хоце да свали кривицу на другог па це рец није било спаса од васег гласа Додик це са владе пасти па це коње красти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл x

28.07.2015 12:00

Није Додик бас толика будала да ставља Америчког човјека на цело Владе РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

економски аналитичар

28.07.2015 12:06

Мислим да би било економски испативо да се сачека са смјеном актуелне премијерке док не добије Велики кредит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

28.07.2015 12:34

Додик треба најприје да одговара за уцесце у привредном криминалу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗОНЕ

28.07.2015 12:34

ДА СЕ ПОМОЛИМО БОГУ ЗА НАШУ ВЛАСТ. ДА НАМ ДУГО ПОЖИВИ. ДА НАМ ДУШУ ВАДИ. ДА НАМ И ПОСЛЕДЊУ КАП КРВИ ИСИСА. ДА НАМ НАША ДЈЕЦА ЈОШ 100 ГОДИНА ВРАЋАЈУ КРЕДИТЕ. ДА НАМ ТУРЦИ ИД ДРЖАВА БУДЕ У ПЕРСПЕКТИВИ. ДА НАМ УМЈЕСТО ВЕСЕЉА ЈАУК БУДЕ ЉЕПША СТРАНА ИТД.......ДТ....ТТТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗОНЕ

28.07.2015 12:36

МАЛА ДОБИЛА НОГУ У ГУЗИЦУ!АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА....ХА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еее да

28.07.2015 12:40

Колико ја знам, а знам доста ово је пети пут да Радовића ложе за премијера. Тегелтија спинује, отклон пажње класичан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОМЕНТАТОР

28.07.2015 12:48

Значи бијеле чизме одлазе у архиву...била ту само да ухљеби своју фамилију.а сада ме занимаа гдје ће се ОНа ухљебити!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

кибн

30.07.2015 15:46

Зељка иде на пластицну операцију у САД-е и за кратко вријеме, 7-8 дана доктори це уз ситне преправке склепати мускарца којем она највисе лици а то је Радовиц! Њега це у самицу на Туњице и онда и вук сит и овце на броју, прр соса

Name

лоло

28.07.2015 13:28

Додик стално сваљује на другог. Није крива Цвијановићка него ти болесни неписмењаче. А тебе је опет ту поставио народ. Дакле народ је крив. Смијени народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врући септембар

28.07.2015 14:12

Ма ко год од ових остане/постане премијер, пара нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поцетак послије поцетка

28.07.2015 14:17

Све је ово представа , да МИ обицне јајара помислимо...ЕЕвоо сад це бити боље, нови поцетак , успјесан банкар, има НАДЕ ...а увијек нам је неки нови поцетак , са старом или новом фацом. Увијек поцетци има ли краја ? Сто нас лозе , мјењају стране , увијек веце патриоте него други, плате добре и редовне , зиве људи. А , ми смо опет испред поцетка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пишите ћирилицом

28.07.2015 14:58

Све је ово лијепо написано и замишљено, само што од овога нема ништа. Црвене патриоте пре ће ући у коалицију и са жутим ђаволом, него са србима неистомишљеницима. Миле, Ђоко и Маркан добро су уиграли шему да се власти одрећи неће тако лако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГЛУПОСТ

28.07.2015 15:47

СЛАЖЕМ СЕ ДА ЈЕ ПРЕСЕДНИЦА ВЛАДЕ НЕСПОСОБНА, АЛИ ГОСПОДО РЕЦИТЕ МИ БАРЕМ ЈЕДНОГ СТРУЧНОГ И ЈАКОГ МИНИСТРА У ВЛАДИ РС, НАЈНЕСПОСОБНИЈИ У СВОЈИМ ПРОФЕСИЈАМА,А САД МИНИСТРИ, УГЛАВНОМ ПОКУПОВАЛИ ОВЕ БРЗОПОТЕЗНЕ ФАКУЛТЕТЕ И САДА ВОДЕ МИНИСТАРСТВА, ПА ВЕЋИНА ЊИХ У НОРМАЛНОЈ ЗЕМЉИ БИ БИЛИ НЕКИ ЧИНОВНИЦИ У МЈЕСНИМ ЗАЈЕДНИЦАМА ИЛИ НЕКИ КОМАНДИРЧИЋИ У ПОЛИЦИЈИ

Name

јутарњи

28.07.2015 20:31

Измедју осталог тамо писе да је влада на Палама за вријеме СДС-а имала 280 људи и то са возацима а Додикова БЛ влада има, вјеровали или не, 15 000 људи. За сваке изборе по неколико хиљада нових људи се запосли. Закљуците сами кад видите њихове резултате ко ту и ста ради, какве су способности тих људи. У будуцности обавезно разбити то језгро, ангазовати људе из цијеле РС; подијелити утицај и моц са истоцним дијелом или тразити неку врсту аутономије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАРТАА

29.07.2015 03:31

Мислим да је Зељка Цвијановиц , пре бахата и не приземљена особа, да би водила Републику Српску треба да слузи народу,а не појединцу,њена замијена це добро доци да с е народ мало приблизи један другоме и да згледа ситуацији и времену лице у лице.

Name

вријеме курве, фукаре и будале

28.07.2015 23:00

Режим је у говнима до грла. Кумови су им ММФ, САД и ЕУ. А што се тиче народа,..."Ко ј.бе народ," рече покојни Зоран Радмиловић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вупер

29.07.2015 04:33

Несто се опасно кува, кад са цела банке треба склонити Радовица. А та банка влада капиталом РС,треба мало сацекати да све изадје на видело. Лако је бити менадзер кад ти натерају народ да ти донесу паре па ти онда обрцес. А како наставити несто без пара, то само будала мозе прихватити или је присила пуно јаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чобан

29.07.2015 07:59

Гласај стоко а они ће да се тале и растаљују за кеш наравно а не за мекиње стоци обећане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоро

29.07.2015 08:27

Овај ће нам зарачунати камату и на ваздух који дишемо :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

сарајлија

29.07.2015 08:58

Ја будала бозе, па тај Радовиц не зна ниста, Миле је сувисе паметан да би тако несто урадио, знају сви да тај Радовиц лобира да буде премијер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Груја

29.07.2015 09:25

Овакве ствари измисља неко ко покусава да пометне ПДП-у коалирање са бајом и папцима.ПДП неце са ици у овакву врсту коалиција, а ко покусава да протури овакве прице це изаци на видјело. Мени се само цини да неким појединцима из једне од СзП партија није драго гледати јацање ПДП-а у вријеме папкарења и проблема у њиховим редовима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цонсиглиере

29.07.2015 09:33

Нису чиста посла??!! Извлаче га из банке, а шта ће са банком да буде сутра, шта се у банци радило до сада и шта сада се ради... Нешто се крије. Омерта, како би се то лијепо и сликовито рекло на Сицилији и још неким лијепим крајевима свијета, укључујући и познате егзотичне дестинације. Чека се да прсне, да се распе и саспе у тифтике, а хоће. Живи били па видјели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вида

30.07.2015 08:31

А ста мислите да предлози Босица за мандатара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све је могуце

30.07.2015 16:09

Предлозице он и Босица за који мјесец јер је влада дотакло дно пара висе нема готово празан новцаник ником не треба

ОДГОВОРИТЕ