Ана и Швајни у вили од 3,3 милиона евра!

Пар ће купити кућу у „златном троуглу Чешира“, где је просечна цена некретнина око 3,5 милиона евра.

Забава 28.07.2015 | 09:58
Ана и Швајни у вили од 3,3 милиона евра!

Према британским изворима, Бастијанова недељна плата је око 255.000 евра, или 13,26 милиона евра на годишњем нивоу. То практично значи не само да ће моћи да изнајми стан већ и да рентира неки од скупоцених објеката у околини града.

Бастијан и Ана ће морати да буду опрезни пошто многи играчи, када су одлазили из Енглеске, нису успели да продају некретнине које су изузетно скупе. Просек цена кућа у Елдерли Еџу је око 3,3 милиона евра. Зато су многи, попут Видића, чија је кућа у Вилмслоу вредна 3,5 милиона евра, решили да их изнајмљују. Исто раде и Кристијано Роналдо, Весли Браун и други играчи.

Сви су изгледи да ће пар живети у такозваном златном троуглу Чешира, или у зони између места Вилмслоу, Нутсфорд и Престбури, са додатком монденског Елдерли Еџа, у којем су настањене велике звезде Премијер лиге. Тамо су сер Алекс Фергусон, Луј ван Гал, Бастијанови саиграчи Вејн Руни, Хуан Мата, Давид де Хеа, Антонио Валенсија, затим фудбалери Манчестер ситија Јаја Туре, Серхио Агуеро, Давид Силва, Џо Харт, а тамо имају поседе и бивше звезде лиге Рио Фердинанд, Дејвид Бекам, Кристијано Роналдо, Ерик Кантона и многи други.

Бастијан Швајнштајгер је рекао недавно како је велики поклоник игре легенде Јунајтеда Пола Сколса, а том приликом је открио и где тренутно живи.

- Када је Пол играо хуманитарни меч у Минхену, добио сам његов дрес. Он је сад у мојој кући у Минхену. Не у Манчестеру пошто је тамо још немам! - рекао је Швајнштајгер.

Бастијан је, као и сви нови фудбалери Јунајтеда, за прво време становник „Лоури хотела“ у Салфорду, недалеко од стадиона Манчестер јунајтеда. То је хотел у којем клуб одседа уочи утакмица, али за веровати је да немачки фудбалер неће дуго остати тамо, јер има прилику да бира где ће живети са својом девојком, наравно када она буде без обавеза на турнирима.

Ана краљица жена фудбалера

Доласком Бастијана Швајнштајгера у Манчестер јунајтед, и Ана Ивановић ће убудуће чешће свраћати у Енглеску. Ана је одувек говорила да јој је Вимблдон један од омиљених турнира, али овог пута, свраћаће не у Лондон већ на северозапад Острва, у Манчестер. По уговору, Швајни ће тамо остати три године, а Ана је већ добила незваничну титулу краљице жена фудбалера иако није званично венчана са немачким фудбалером. Занимљиво је да ће она бити Ана Ивановић број два у Манчестеру пошто је име и девојачко презиме супруге Немање Видића идентично имену наше тенисерке.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар