Ово је Берлусконијев план за Ибру...

Уговор на три године, плата од 6.000.000 по сезони и милосрђе Светаца! Само још да ПСЖ дозволи Швеђанину да се као слободан играч врати на Сан Сиро.

Фудбал 05.07.2015 | 22:40
Ово је Берлусконијев план за Ибру...

Делује немогуће, али Италијанима је много пута полазило за роком. Лаик ће се запитати: Побогу, зашто би Пари Сен Жермен пустио Златана Ибрахимовића да напусти Парк принчева без обештећења? И ми слично размишљамо, само... Ти Италијани умеју да буду баш слаткоречиви. Посебно онај "углачани" Адријано Галијани, који сада има нови задатак.

Силвио Берлускони му је наводно задаао домаћи - да пронађе начин да са мало пара приволи великог играча назад на Сан Сиро. Највише што Милан може да понуди је 6.000.000 евра по сезони. Али и сарадњу на три сезоне што ће 33-годишњи Ибрахимовић умети да цени.

Само још да ПСЖ дозволи Швеђанину босанског порекла да оде за џаба. Зашто? Па зато што ће тако уштедети 16.000.000 евра које би потрошио на Ибрину плату и ослободити нешто места у буџету лимитираном правилима о финансијском фер плеј. И Ибрахимовић ће изгубити, јер би морао да се одрекне те суме, али он се већ опасао са довољно новца.

Да ли ће план проћи? Превише тога треба да се поклопи. Али Ибрахимовићу се наводно иде у Милан. А тај Галијани уме да прича.

Коментари / 0

Оставите коментар