Џеј Џеј о псовкама: Гдје да се сјетим першуна?!

Јелена Јанковић је успела да избори пласман у 3. коло Вимблдона где је очекује Петра Квитова. Против Јевгеније Родине поново је "испалила" неколико псовки... Прочитајте шта каже српска тенисерка о томе.

Тенис 04.07.2015 | 15:00
Џеј Џеј о псовкама: Гдје да се сјетим першуна?!

Јелена Јанковић, попут многих српских спортиста (и уопште спортиста), понекад да себи одушка и избаци из себе негативну енергију на терену разним "сочним" терминима из српског језика, који њима обилује.

Знамо да Џеј Џеј воли да опсује, онако "по српски" што се каже, а ни меч 2. кола Вимблдона, против Рускиње Јевгеније Родине, није био изузетак.

"Имала сам расправу са судијом, јер је хтела да ме казни, а рекла сам само: 'Јеб**'. Она је то чула и питала ме је: 'Јелена, хоћеш ли да те казним због те речи?'. Ја сам јој рекла да је 'јеб***' код нас као добар дан'. Знају они те наше псовке тако да је одмах провалила. Ја не могу да се фолирам, кад сам нервозна опсујем, кад сам срећна смејем се...", изјавила је српска тенисерка.

У емисији "Централни терен" Радио-телевизије Србије, Јелена је такође говорила о тим својим "изливима" емоција на терену.

Каже да је таква по природи, да јој је то понекад потребно да би подигла саму себе, да избаци негативне мисли и енергију.

"И мама ми је рекла да не говорим ону реч, него да кажем: 'Иди у першун'. Па, где да се сетим у том тренутку першуна? Како тога да се сетим? Хоћу ја, него...", рекла је Јелена и заценила се од смеха.

Коментари / 0

Оставите коментар