Новак: Биће тешко против Кевина!

Новак Ђоковић изјавио је да је задовољан својим наступима током прве недеље на овогодишњем Вимблдону и додаје да је близу жељене игре на травнатој подлози.

Тенис 04.07.2015 | 16:20
Новак: Биће тешко против Кевина!

Ђоковић се пласирао у осмину финала Вимблдона, пошто је у трећем колу победио Аустралијанца Бернарда Томића са 6:3, 6:3, 6:3.

"Сјајна прва недеља на Вимблдону је иза мене. Надао сам се да ћу играти све боље како турнир буде одмицао, а то се управо и дешава. Заиста, како се ближи завршница такмичења, тако је моје самопоуздање све веће, а и данас сам много боље контролисао основне ударце, одлично сам сервирао што је донело растерећење на његове гемове", рекао је Ђоковић после меча.

"Томић је одиграо веома добро у сва три сета... Показао је таленат", додао је он.

Српски тенисер током досадашнег тока Вимблдона није изгубио ниједан сет, али Ђоковић не мисли да су противници били лаки.

"Можда вама изгледа са трибина да нисам био тестиран на прави начин, али на терену је другачије. Можда мислите да није било правих противника, али било их је.. Поготово данас. У сваком случају сам задовољан својом игром и мислим да сам веома близу жељеног нивоа. Верујем да ће следеће недеље бити још боље", рекао је Ђоковић.

Први тенисер света ће се у осмини финала играти против Кевина Андерсона из Јужне Африке.

"Кевин је веома добро одиграо Квинс... Показао је да је изузетно добар на трави, а и високо је рангиран. Мораћу да будем на високом нивоу уколико желим да победим", закључио је он.

Коментари / 0

Оставите коментар