Маријана Матеус бацила око на Карића

Креаторка позната по везама са успешним бизнисменима сада је заинтересована за члана популарне династије - Симона.

Забава 01.07.2015 | 07:33
Маријана Матеус бацила око на Карића

Како „Блиц“ сазнаје, Маријана Матеус (43) на све начине покушава да се домогне богатог продуцента иако је он у априлу ове године запросио своју девојку, манекенку Тамару Николић.

- Распитала се који је најбољи начин да контактира са Карићем, па су је пријатељи саветовали да почне да одлази у салон лепоте који држи његова сестра и сада је она тамо редовни гост, а све како би успела да размени покоју реч са Симоном. Иде тамо неколико пута недељно иако њен атеље више није близу салона. То смета члановима породице Карић, а поготово Симоновој мајци Хафи, која на све начине покушава да јој да до знања да неће успети да упеца њеног сина - каже извор близак Карићима, који је желео да остане анониман.

По свему судећи, породица нема разлога за бригу, јер је Симон и те како свестан ситуације, те је на културан начин ставио до знања креаторки да га не занима.

Симон де Карић и Тамара Николић
- Када се недавно вратила из Лондона, Маријана је позвала Симона на вечеру, а он јој је рекао да ће проверити са својом вереницом када могу заједно да се одазову позиву. Маријана је била очајна, али је прикривала бес због пропалих планова - додаје извор.

По свему судећи, Карићева вереница Тамара добро зна да не треба да се нервира, јер тешко да ће у Симоновом срцу успети да је замени Маријана.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар