Радоњић тренер Звезде још двије године!

Шеф струке Црвене звезде Телеком потписао је нови уговор, потврдио је његов менаџер Миодраг Ражнатовић!

Кошарка 01.07.2015 | 15:00
Радоњић тренер Звезде још двије године!

Дејан Радоњић остаје на клупи Црвене звезде Телеком и у сезони 2015/16. Према уговору, и у сезони након те!

Преговори шампиона Србије и најдуговечнијег тренера у новијој историји клуба успешно су приведени крају и он ће водити црвено-беле и од јесени. Фотографију из канцеларије и потврду те информације "окачио" је на Тwиттер његов менаџер, Миодраг Ражнатовић!

Радоњић је стигао у Звезду у априлу 2013. године, а овог лета ће трећи пут конципирати нову екипу. Пре 12 месеци, скројио је први шампионски састав црвено-белих у 21. веку и предводио га до титула у свим регионалним такмичењима, уз учешће у Топ 16 фази Евролиге.

Његовим останком, на Малом Калемегдану је постављен основ за формирање екипе за нове изазове. Убрзо би требало да буде јасно и да ли ће Маик Цирбес остати у клубу, што је Ражнатовић такође наговестио прошле недеље.

За сада је само јасно да ће Звезду напустити Бобан Марјановић, који је уз рад са Радоњићем постао најкориснији играч Евролиге, а извесно је и то да су се клуба опростили Американци Маркус Вилијамс и Чарлс Џенкинс.

Радоњићев потпис други је уговор који је представник Србије у Евролиги потписао овог лета. Претходно се на наставак сарадње обавезао и Бранко Лазић, бек црвено-белих са најдужим стажом у Звезди од свих чланова актуелног тима.

С обзиром на успешан крај преговора о останку тренера, у први план ће ступити приче о одласцима и недоласцима кошаркаша. Председник Црвене звезде Небојша Човић најавио је детаљан разговор са новинарима о тој теми крајем ове или почетком следеће недеље.

Коментари / 0

Оставите коментар