Федерер: Не размишљам уопште о пензији!

Други тенисер света Роџер Федерер изјавио је да уопште не размишља о повлачење, иако ускоро пуни 34 године.

Тенис 01.07.2015 | 09:00
Федерер: Не размишљам уопште о пензији!

Федерер је навео да не жели да размишља о пензији, а после разговора са Стефаном Едбергом одлучио је да не најављује пензију све до самог краја каријере.

„Да будем искрен, нисам размишљао о томе уопште. Не желим да размишљам јер сам онда све ближи пензији. Свако ради другачије – дефинитивно да о томе морам да размислим, али не у овом тренутку“, рекао је Федерер.

Он је по осми пут у каријери освојио титулу на АТП турниру из серије 500 у Халеу, пре него што је стигао на терене Ол Ингланд Клаба.

„Могао сам раније да стигнем у Хале, да доста тренирам, али и да имам времена за одмор. Тако је и овде, стигао сам два дана после финала, тренирао сам три дана и данас сам слободан. Могу да успоставим ритам што је у каријери и животу професионалног спортисте најважнија ствар. Титула у Халеу ми је дала додатно самопоуздање и надам се да ме оно може одвести до титуле овде. Ово је вероватно била најбоља припрема коју сам икада имао пред Вимблдон. Али, нећу вам само ја то рећи. Мислим да ће и остали играчи да се усагласе због једне слободне седмице више“, додао је Федерер.

Коментари / 0

Оставите коментар