Вестерман о Партизану: Жофри и ја имамо договор...

Некадашњи плејмејкер црно-белих најавио је да ће се једног дана сигурно вратити у Београд и опет обући дрес свог бившег клуба.

Кошарка 30.06.2015 | 14:20
Вестерман о Партизану: Жофри и ја имамо договор...

Лео Вестерман напустио је Партизан пре годину дана, постао играч Барселоне, па у дресу Лиможа наставио континуитет освајања титула.

У Београд, на прославу 20 година постојања агенције Беобаскет, стигао је као првак Француске и био један од играча који су у недељу добили посебне овације 12.000 посетилаца Комбанк арене.

Француски плејмејкер чинио је не тако давно део француског трија у Партизану. И даље не заборавља дане у црно-белом.

"Провео сам две сјајне године у Београду и заиста је сјајан осећај вратити се овде, осећам се као да сам у родном граду", рекао је Вестерман Тањугу у недељу увече.

Са многим саиграчима остао је у контакту. Са Жофријем Ловерњом планира и да некад се врати у Партизан.

"Жофри Ловерњ и ја имамо договор да се једног дана вратимо у Партизан, који увек када имамо прилику пратимо и бодримо. Партизан је јако битан део нашег живота", додао је Француз.

Вестерман је истекао да још увек нема планове за будућност након што му је истекла једногодишња позајмица са француским Лиможом.

"Завршили смо јако добру сезону и сада планирам да се одморим у свом родном граду, покушаћу да нађем адекватан тим овог лета. Још увек не знам ништа, звала ме је Барселона и видећемо која је најбоља солуција за мене. У овом тренутку нисам сигуран да ли остајем у Француској или се враћам у Барселону", закључио је Вестерман.

Током боравка међу црно-белима, Вестерман је освојио две титуле првака Србије и АБА лигу. Нажалост, почетком своје друге такмичарске године међу црно-белима, доживео је тешку повреду кидања укрштеног лигамента колена, од које се опорављао месецима.

Француски кошаркаш је две сезоне провео у Партизану, са којим је освојио две титуле првака Србије и АБА лигу.

Коментари / 0

Оставите коментар