Босић: Додик прича само празне приче!

Предсједник СДС-а и замјеник предсједавајућег Представничког вијећа Парламентарне скупштине БиХ Младен Босић, изјавио је да ће се још једном консултовати са врхом странке о томе да ли ће се одазвати на позив који је предсједник Републике Српске Милорад Додик, упутио лидерима свих странака у Српској и представницима Српске у заједничким институцијама БиХ у вези британског нацрта резолуције у Сребреници.

Република Српска 28.06.2015 | 21:54
Босић: Додик прича само празне приче!

„СДС нема намјеру да буде статиста у било чијој представи. Додик није прихватио да буде предсједник Републике Српске и свих њених грађана, него је наставио да буде предсједник који заступа само интересе СНСД-а", рекао је Босић за БН ТВ.

“Милорад Додик мора знати да не може вријеђати и оптуживати људе, називати их издајницима и разним другим погрдним именима, а потом исте позивати на састанак као да се ниста није десило. И многи који су уврјеђени таквим односом Додика, очекују да се он у најмању руку извини за оно за шта их је прозивао и начин на који их је третирао. Тек тада можемо видјети да ли можемо направити неки нови однос у свему томе”, истакао је Босиц.

Коментарисуци недавну Посебну сједницу НС Републике Српске о афери “Два папка”, Босић је оцијенио да је исход те сједнице показао да је Милорад Додик успио да обезбиједи подршку 45 посланика, од којих је њих 5 изабрано на опозиционим листама, што представља обману градјана.

“Та ситуација показује да ова власт нема легитимитет и ми очекујемо да Додик распише изборе, на којима ако СНСД и његова политика добије већину, онда би имали и легитимитет да воде Српску наредне три ипо године. Базирање власти на скупштинској већини која је формирана куповином или на неки други начин, укључујући обезбјеђивање народних посланика како то гледамо ових дана, није одрживо за будућност Републике Српске. У том смислу, СДС це се и даље борити за измјену изборног закона, како би се таквој политичкој корупцији стало у крај" закључио је Босић.

БН ТВ

Коментари / 56

Оставите коментар
Name

..........

28.06.2015 20:09

Немам висе ни воље ни снаге да цитам рекла казала,довољан ми је наслов да процитам и све је вец рецено. Додик прица празне прице и то је истина а ви их само понављате и убијате у појам све нас.Ако немозете сами против њег због цега вам слизу народ ДАЈ ПОЗОВИТЕ НАС ВЕЦ ЈЕДНОМ НА УЛИЦЕ да се ријесимо и додика и свих додиковаца..Ово вец стварно прелази сваку мјеру.Свијестан сам ја да би ви пуно тога зељели али зеље су једно а стварност је друго

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мисо

28.06.2015 20:37

Каква улица тек онда пензија неце бит.

Name

Згембо

28.06.2015 22:33

Опозиција ради у интересу СНСД-а а против сопственог народа, то је више јасно и голубу на грани.

Name

бане80

29.06.2015 06:28

И не треба да буде пензија...највеце бирацко тијело су пензионери. Тако сте изабрали и треба да поцркате од глади.

Name

Мики

28.06.2015 20:15

Баја је обична сеоска варалица

ОДГОВОРИТЕ
Name

мука

28.06.2015 20:19

Што год причали овај народ вам невјерује ништа, јер ништа не радите за народ само гледате себе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Батман

28.06.2015 20:20

Госп. Босицу питам се како би то изгледало да је ситација обрнута,ви власт а Миле опозиција. Ево ја цу вам одговорити:биле би демонстрације које би он водио,о афери "папак" би се уцило у сколама,брујали би светски медији о томе,скеврио би по федералним медијим као сто је и радио кад је био опозиција. Ви поред свих тих афера вјерујете да це те на неки фер нацин скинути ову власт. Нецете будите сигурни,али морате да схватите да имате народ иза себе,нqјјаце могуце орузје. Заказите демонстрације,позовите на граданску непослусност до конацног слома јер како су досли тако морају да оду,другације неце будите сигурни госп.Босицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

28.06.2015 21:09

Овај што пише да опозиција има народ иза себе, или је дијете или је неко ко не зна ништа. Јаране, тај исти Додик је добио преко 50% гласова на изборима. Који народ стоји иза опозиције?

Name

гојко

29.06.2015 01:51

Немају они петље за тако нешто. Они чекају да Баја сам пропадне. Баја је дао доста аутоголова сам себи, али поред овакве опозиције резултат је 0:0. Што се Баје тиче, сјећам се кад је прије једно 8 година рекао: 'Сконтао сам да у политици увијек треба правити фрку'. Као да му је луди Шешељ био ментор.

Name

БањалукаМ

28.06.2015 20:23

Додикове су прице празне,али су и васе супље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

29.06.2015 06:33

Ово је прави и реалан коментар! Знају ли они ста би кад би досли на власт? Похапсили пар људи?! И ста онда? Од цега би плате и пензије исплацивали?

Name

Босићу

29.06.2015 07:08

Није вријеме за међусобне оптужбе, јер ЗАЈЕДНО имате МНОГО пречих ствари... Срамотно је да Вучић спомиње извадјене српске очи а да се СВИ ВИ бавите политиканством као што је срамотно да афера "снимак" буде битнија од тих истих очију. Нисам љубитељ Додика али онај ко жели добро овом нашем народу пружиће руку помирења па и када то не очекује од друге стране а своје личне комплексе оставите иза себе (наравно при томе мислим и на позицију и на опозицију).

Name

АНА

28.06.2015 20:25

Срам и стид да вас је свих,кад треба гласати све обецавате,а цим власт добијете само себе и своје видите,где смо ми народ није битно за кога гласамо висе,јер сви сте исти лазови кољете се и брукате нас народ,умјесто да се ујединете и несто уцините за нас народ да кренемо напред.Ми смо вас бирали да заступате нас НАРОД а не да се кољете ко це висе у дзеп да стави,опаметите се и поцните да мислите на Народ који вас је т довео.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

28.06.2015 20:25

Градјани и људи из Републике Српске сви на улице. Морамо се ријешити ове власти и Додика. Морамо! Све це нас упропастити. Сви на улице!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

???

29.06.2015 04:28

Не будаласај с тим - сви на улице !!! Ста мислиш постићи с тим ? Мислиш да це се запад задовољити са смјеном Додика ? Неће Бајо мој, ту пуца Република Српска али по Федералној кухињи. Сви једва чекају да Босић поведе договорену побуну против власти, која руку на срце није нека, али ни СДС није био ниста бољи док је био на власти. Све исти сљам, само јадни народ це да испаста и с једним и с другим.

Name

треф

29.06.2015 06:54

Да це нас упропастити си у праву, али били су избори...

Name

Фрустриран

28.06.2015 20:26

Колико је само напора, енергије, времена, рада и зиваца Милорад Додик улозио да би нам свима било горе? И колико це нам због њега јос бити горе, цекајуци да њега нестане, или да се он промијени? Продје 10 година, проци це јос 3-4, продјосе наси зивоти, пролазе зивоти у сиромаству дјеце која се рата и не сјецају. А у Зворнику продају крух на криску...

ОДГОВОРИТЕ
Name

постен

28.06.2015 20:27

Господине Босицу упутите и ви неко писмо свима из СНСД да поднесу моралну оставку.Ил вам је ипак вазније дасе Додик извине и опет по старом.Додик образа нема и најмањи му је проблем датисе лазно извине док ми којисмо гласали за вас испадосмо "Папци".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бајкер

28.06.2015 20:27

Босицу народ зна и види како Додик манипулисе са Маглом.То и није вијест и неморас то понављти а ниста не предузимати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

днк

28.06.2015 20:29

Додикове приче су празније од бос. Грахова!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Размишљања!

28.06.2015 20:32

Чини ми се да овако некако мисле наши политичари: ОК стање је најгоре могуће, сад чемо да закухамо, скухамо, мало запушкетамо и одвоји се свако себи па нас опет саставе и тад чемо ми градити нову индустрију и економске правце. Друге логике код њих нема, умјесто поправки рушиће до темеља све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требиње

28.06.2015 20:38

Тачно је да Додик прича празне приче, али опозиција НЕ ЧИНИ ништа да то промијени. Ја не знам је ли то зато што не смије или не зна или им је(опозицији) добро па што би ишта мијењали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

абц

28.06.2015 20:45

Босицу, ако си опозиција Додику, ниси опозиција Републици Српској. Или јеси? Заболе ме за папке и бобар банке, с тим радите ста хоцете. Али, кад се ради о опстанку и одбрани РС, дузни сте нам и обавезни сте нам да дисете сви ко један. Јасно?

ОДГОВОРИТЕ
Name

сасарс

28.06.2015 20:49

Ово је за рублику вјеровали или не! Слага преЦедник, а да не трепну... Интервју у сутрашњој политици са додиком... новинар:Били сте уочи председничких избора у Русији, са Путином. Дао вам је милијарду... додик: Марака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гаргасх

28.06.2015 21:12

Босић лазе.Коалиција СНСД-ДНС-СП је НА ИЗБОРИМА освојила 42 мандата,то је ВЕЋИНА на изборима победили,а то што се њему сад осипа странка и што му безе разни Бањвци,Стевандићи,то је његов проблем,то су његови папци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

28.06.2015 21:21

Опозиција служи сврси одржавања ''народног мира'' давањем лажних нада и обећања, а све то како би позиција могла да пљачка на миру и без страха од било какве казне... Опозиција позицији чува стражу при пљачки и то је сва њена улога....

ОДГОВОРИТЕ
Name

милос

28.06.2015 21:28

Људи па народ је изабрао додика као да би неко изасао на улице кад би биле демонстрације супља прица опозиције исти су они сви само на себе гледају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цезар

28.06.2015 21:44

Због потпуне економске пропасти, због оволиког броја афера као што су Бирч, БоБар банка, због пореског дуга од више стотина милиона рафинерије Модрича, због неразумног задуживања код ММФа и страних и домаћих банака, због масе неразјашњених убистава, због афере папак, због невјероватне корупције, организвоаног криминала и непотизма, због потпуног краха правосудног система, а и због разних нерегуларности на протеклим изборима, опозиција мора хитно затражити ванредне изборе! Уколико додик одбије да их распише, онда оозиција мора одустати од одлазака у скупштину и затражити ванредне изборе на улици. Уколико то садашњи савез за промјене не уради онда одлучнијим посланицима предлажем да се издвоје из савеза за промјене и они затраже нове изборе. Нема везе из којих су странака. Ако треба нека се издвоје и формирају нову партију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Здравко

29.06.2015 18:53

Све си супер рекао. Сад це Миле по референдуму, ови остали су стадо и све прице о корупицији иду мацку о реп.

Name

вида

28.06.2015 22:00

Додик једно прица друго ради...

ОДГОВОРИТЕ
Name

драган бл

28.06.2015 22:19

Пресаднице,ја сам у сдс-у али брате пресли сте сваку мјеру и ви и цавиц и иванац И Михалица прицате ствари сто у опсте нису толико битне .ЗОВИТЕ НАРОД НА УЛИЦУ НЕМА ДРУГОГ РЈЕСЕЊА МЛАТИТЕ ПРАЗНУ СЛАМУ НЕЦЕТЕ МИЛУ ДРУГАЦИЈЕ СКИНУТИ. ИЛИ ВИ ТО НЕМАТЕ У ПЛАНУ ОНДА РЕЦИТЕ ЈАВНО НАРОДУ.Отворили сте до сад 1000 афера и ста НИСТА!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

мргуд

29.06.2015 04:31

Хоцес ли ти то брате Србине против брата Србина на улицу...Хајде, ја не мислим исто као ти...не лупај висе...

Name

Марко

28.06.2015 22:28

Додик је лажни патриота. Смијешно је ово сијело њега и Николића...и Вучића...

ОДГОВОРИТЕ
Name

мила

28.06.2015 23:51

Страховито, е потресла изјава да у Зворнику продају хлеб на криску...Па људи, нема даље, нема дна, нема назад, а ни напред...КРАЈ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мила моја

29.06.2015 08:52

Ти ниси вјероватно мрднула из своје селендре па не знаш да у ЕВРОПИ годинама продају хљеб колико коме треба и такви би у Европу!

Name

Хаха

29.06.2015 01:01

Ко му казе....док најпаметнији људи у Српској не додју на власт, нема напретка...

ОДГОВОРИТЕ
Name

градишка

29.06.2015 03:00

Босићу ни пресједник МЗ не можеш бити!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

По

29.06.2015 05:23

Босиц и опозиција једноставно немају храбрости да Додику задају одлуцијуци ударац.Да је Додик на њиховом мјесту давно би Босиц био у опозицији.На залост,морам реци,мозда је и боље јер ако немају храбрости да склоне Додика сигурно неце имати ни храбрости да спроведу обецане реформе, а за то це им поред храбрости требати и пуууно висе одлуцности.Додик обрлати Тому Николица да се отворено стави на његову страну глумеци некаквог патриоту, а Иваниц сути ко заливен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Батман

29.06.2015 05:24

Ре Младен@ Као прво они нису добили 50% гласова јер се не зна тацан број покрадених и купљених(ако могу купити цијењене посланике,могу и гладни народ). Твоје писање типа "јаране" говори много о теби и твојој интелигенцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

29.06.2015 05:40

НАРОДЕ ИМАМ ПРИЈЕДЛОГ: ДА ИЗАЂЕМО НА УЛИЦУ И СРУШИМО ОВУ ВЛАСТ, ДА СЕ РАСПИШУ НОВИ ИЗБОРИ, АЛИ ПОД ЈЕДНИМ УСЛОВОМ: ДА НИКО КО ЈЕ ДО САДА БИО НА ВЛАСТИ ОД 1996 ДО ДАНАС НЕ БУДЕ НА ЛИСТАМА, САМО НОВИ ЉУДИ, СА ОВИМ ЉУДИМА КАО ШТО ЈЕ ЧАВИЋ, ИВАНИЋ, МИХАЉИЦА, ДОДИК, БОСИЋ, ПАВИЋ, ЂОКИЋ И ОСТАЛИ НЕМА НАМ СРЕЋЕ. СРУШИМО ВЛАСТ, ОТЈЕРАМО СВЕ КОЈИ СУ НАС ДО САДА ПРАВИЛИ БУДАЛАМА, ИЗАБЕРИМО НОВЕ ЉУДЕ И ЧИМ НЕ БУДУ ПРОВОДИЛИ ПРЕДИЗБОРНА ОБЕЋАЊА ОДМАХ ИХ СКИДАЈМО. САМО ТАКО МОЖЕМО НАПРЕД-СА ОВИМ АКТУЕЛНИМ ПОЛИТИЧАРИМА НЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Серафим

29.06.2015 05:54

Како Босиц говори о Додику и он исто то ради само сто не вредја, Босиц да мисли на дрзаву и народ одазвао би се позиву па Додику све рекао у оци овако се извлаци као сто се извукао и на изборима па потурио Тадица због цега је опозиција била ПОРАЗЕНА јер је Тадиц за време сусрета са Додиком сав се изгубио и показао да је зелен за дрзавника, Босицу ухвати се у костац са Додиком а не да се обрацунавате путем медија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бест

29.06.2015 06:15

Шутнули су вас пред изборе из коалиције, а сада опет сви из Савеза за Промјене хоботници се додворавате, као да смо ми сви будале, и колико дуго треба да чекамо те лажне промјене и бољи живот за све из ове пропасти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре драган

29.06.2015 06:42

СВИ ВИ КОЈИ ПРИЗИВАТЕ УЛИЦУ СЈЕДИТЕ У КУЦАМА И ЦЕКАЈТЕ ДА НЕКО ИЗАДЈЕ, АЛИ ТО СЕ НЕЦЕ ДЕСИТИ ЈЕР ОПОЗИЦИЈА ТЈ. ВОДЈЕ ЗИВЕ ДОБРО И ПАЛЕ НАРОД-САМИ СЕБЕ И САВЕЗ УРУСАВАЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МОНЕТА

29.06.2015 06:44

МОНЕТА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ ЈЕ "ПИВА". НАЈНИЖА ПЕНЗИЈА ЈЕ ОКО 180 ПИВА. ПРОСЈЕЧНА ПЛАТА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ ЈЕ 800 ПИВА. ПРЕДСТОЈИ БОЉА БУДУЋНОСТ ЗА ПИВАРЕ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ И РЕГИОНУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пеле

29.06.2015 07:43

Додик је лопов и највећи криминалац на Балкану.То сви знамо,а зна и свет.Чуди ме да га србијанске власти онако често примају.И они су нас изневјерили примајући свакодневно највећег балканског криминалца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хуго

29.06.2015 07:55

Босиц је рекао истину о референдуму слазем се са њим. Додик прица супље прице јер и будала зна да мијењање Дејтона није никако могуце. Али сто се тице Милета тај не да власт тако лако. Били су избори сви су говорили готов си готов си а он опет победи. Како?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВанПерси

29.06.2015 07:55

Е мој Босићу, док ти лежиш пасивно заваљен у привилегије и анализираш шта ће или неће бити Бајин слиједећи потез, он се разлетио на све стране, отима вам посланике и само је питање времена кад ће осигурати стабилну већину у скупштини. Немој мислити да ће се Баја тада зауставити па кад вас буде апсио "јер сте лажно оптужили премијерку за аферу папак" немој мислити да ће се народ спонтано успротивити да вас брани. Онда ће бити кадија те тужи, кадија ти суди и нико му неће моћи ништа. Заборављаш Босићу да су твоји гласачи гладан и обесправљен народ док су за њега углавном гласали они које је ухљебио на буџету. Има прелетача и у његовом табору али кад виде тако пасивну опозицију интерес им говори да остану гдје јесу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

клија

29.06.2015 09:18

Позовите народ на улице, без тога нема промјена. И ми у Федерацији исто тако, док ми доцекамо да природа одради своје, накотице се нови Изетбеговици, Цовици, Милоради итд., а нас це три генерације нестати. ПОСУТАТИ БАГРУ ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ НАРОДУ У РС И БИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

камелеон

29.06.2015 10:36

По причању празних прича сте као рођена браћа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сако гивикт

29.06.2015 11:20

Господине борите се за интересе Срба у тим заједницким институцијама јер сте за то дебело плацени. Пустите Ви Додика он бије своје битке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Геополитика

29.06.2015 15:41

Референдума ће ипак да буде, али у Грчкој наравно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ РЕ РЕ

29.06.2015 16:05

На демонстрације овдје народ се може подићи једино шовинистичким паролама. Нажалост...

ОДГОВОРИТЕ
Name

краљ

29.06.2015 17:18

Подрска предсједнику Босицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

29.06.2015 18:20

Кад је Додик рекао ишта паметно?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Серафим

30.06.2015 06:05

Ја сам цлан СДС али овај ми Босиц иде на зивце као да га неко плаца да напада, напада и напада то није добро нити је то одлука једног мудрог и зрелог политицара који мора да говори дипломатским језиком ста је то дипломатски Језик???? Па да се у разговору две стране задовоље и уравнотезе своје ставове а не да се игнорису, нападају и ниподаставају то јесте сукобе а из истог народа долазе, јер тако само том народу дубљу кризу и гробницу копају сви заједно власт и опозиција, Бозе да ли се луди Срби могу око било цега слозити и кад цемо то дозивети?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јелена

30.06.2015 15:02

Страсно. Сад нам свадје нису потребне!

ОДГОВОРИТЕ