Мали Кеба чува Северининог малог

Којић јуниор пазио Вучковићкиног сина на додели дипломе њеној сестричини.

Забава 30.05.2015 | 11:25
Мали Кеба чува Северининог малог

Северина Вучковић упознала је дечка Игора Којића са трогодишњим сином Александром. Мали Кеба постао је близак са певачициним наследником, па му изиграва дадиљу кад год је то потребно.

Тако је и на додели факултетске дипломе Северининој сестричини Мији, у дворани Лисински у Загребу, Којић јуниор био задужен да пази на Александра, ког је хрватска звезда добила у вези са српским милионером Миланом Поповићем. И док је Севе са члановима породице позирала за селфи, дечака је у наручју држао њен нови дечко.

Мали Кеба није само остварио добар однос са сином своје девојке већ се зближио и са осталим члановима њене најуже породице. На додели дипломе била је и Северинина мама Ане, као и сестра Маријана, а њихов однос са Којићем показао је да оне немају ништа против што Севе има 15 година млађег дечка.

Дружина је славље наставила у једном ресторану, а Игор је и тамо пазио на Александра. С обзиром на то да је његова везе са Вучковићевом постала озбиљна, он се труди да буде у одличним односима са свим особама које њој значе.

Иначе, овај пар, чија је веза многе шокирала, постао је нераздвојан. Прошле недеље су се први пут заједно појавили у јавности на прослави рођендана хрватског издања магазина Стори. Игор се због нове љубави преселио у Загреб, где је изнајмио стан, а шушка се да би ускоро могла да падне и веридба.

Извор: Курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

нормалан ....

01.06.2015 04:18

пуко мали ,ко и тата му ,...ста сада це реци неко ,'вода добру требу ',....баба за њега ,....

ОДГОВОРИТЕ