Милан доводи, Милан доводи...?!

...Гиндогана, Баку, Суареза и Манџукића, само ако стигне Анчелоти...Берлускони више нема намеру да се зеза, прелази на посао...

Фудбал 30.05.2015 | 14:00
Милан доводи, Милан доводи...?!

Силвио Берлускони решен је да поново створи јак Милан, а за то изгледа неће штедети ниједан евро! Зато је први човек Росонера и послао свог првог сарадника Адријана Галијанија у потеру за Карлом Анчелотијем, у којем види спасиоца за посрнулог гиганта, који већ годинама тавори у муљу и далеко је од нивоа који је клуб деценијама красио.

А како пише италијански Спорт Медијасет, управо у доласку Анчелотија лежи и чињеница да је породица Берлускони спремна да и без страних улагања у клупску касу убаци скоро 120.000.000 евра. Истиче се да контроверзни власник Милана жели провереног тренерског аса на клупи и да само у случају да Карлето дође бивши шампион Европе добиће огроман новац за нова имена.

Списак је већ састављен, зато је и Галијани продужио боравак у Мадриду. Према писању бројних италијанских и шпанских медија, потпредседник Милана је у среду и четвртак састанчио са челницима Атлетико Мадрида, а како Спорт Медијасет тврди, на листи жеља су Марио Манџукић и његов имењак Суарез. Прва жеља био је Ибрахимовић, али је ова могућност отпала због тога што 34-годишњи голгетер првенствено гледа ка ПСЖ-у, потом и ка одласку у МЛС лигу или Катар.

Међутим, ту није крај, пошто је на сам врх листе искочио и нови херој Севиље и фудбалске Европе - Карлос Бака, чија је цена после сезоне из снова скочила на око 30.000.000 евра. Милан у њему види модерног нападача, који с друге стране има и квалитете „старог кова“, што је у овом тренутку преко потребно клубу.

Ситуација са тандемом Атлетика је прилично замршена, јер управа не жели тако лако да се одрекне својих играча, а последњи, али не и најмање важан играч који би могао да дође на Сан Сиро је везиста Дортмунда - Илкај Гиндоган. Момак који представља нову генерацију савремених везиста је после годину дана мука са повредама коначно поново на терену и хвата залет ка повратку у стару форму. Међутим, имаће Милан јаку конкуренцију за потпис немачког репрезентативца, ако се узме да се Јунајтед све више "мува" и жели да направи коначни потез.

На крају, остаје само трачак оптимизма за све у Милану да би овај сценарио могао да се спроведе у дело...

Коментари / 0

Оставите коментар