Од Бокија 13 остале само усне

Најконтроверзнији македонски шоумен Боки 13 у првом интервјуу након три године открива да је повратио некадашњи изглед, смањио усне, скратио косу и не шминка се.

Забава 29.05.2015 | 06:53
Од Бокија 13 остале само усне

- Потпуно сам се повукао из естрадног блата и интервјуе не дајем. Ово је први и последњи пут - каже за „Блиц“ Боки, који је сада само Бојан (29).
Како нам је објаснио, промена његовог пре свега визуелног идентитета није наступила преко ноћи. Он се већ годинама у тишини труди да води сасвим обичан живот, далеко од сцене и рефлектора.

- Младе године са собом носе и неке несмотрене потезе, чак и оне везане за неке естетске захвате и сличне интервенције на телу. Склони смо претеривању па се после тога кајемо. Ја више не планирам ништа слично, чак сам покушао да коригујем неке ствари од пре. На пример усне. Смањио сам их колико сам могао, али нажалост, није било могуће да их у потпуности вратим на старо. Могу вам рећи да та интервенција јако боли - каже Јовановски за „Блиц“. Уз озбиљан изглед, како каже, иде и озбиљан посао. На питање зашто је одједном решио да поврати мачо изглед, имао је једноставан одговор.

Зато што се сада бавим озбиљним послом. Део сам једне невладине међународне организације која се бави људским правима, а која делује у сарадњи са Европском унијом. Радимо на најрањивијим социјалним случајевима, о чему ћемо тек говорити крајем ове године. Овај посао ме испуњава и планирам да се њиме или сличним послом бавим и у будућности - каже Боки за „Блиц“.

Никад више естрада

- Естрада ми иде на ганглије, како ја то волим да кажем. Профили тих људи, оно што они представљају, људски су одрон. Имао сам прилике да два пута по неколико минута пустим „Парове“. Било ме је срамота.

Избацио сам слаткише
Бојан Јовановски је смршао 30 килограма, а како каже, наставља да вежба.
- Имам још вишка којег желим да се ослободим. Лагао бих када бих вам рекао да једем здраво и да напорно тренирам. Ја сам само смањио унос хране, избацио сам слаткише и имам више мањих оброка, што је здравије и боље - каже Јовановски за „Блиц“.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар