Потврдио и Рафа: Готово је!

Шпанац потврдио оно о чему је брујала цела Европа, али се само чекала званична потврда!

Фудбал 29.05.2015 | 18:00
Потврдио и Рафа: Готово је!

Рафа Бенитез од наредне недеље дефинитивно више неће бити тренер италијанског Наполија. Шпанац је на данашњој конференцији за медије потврдио оно о чему је брујала цела Европа, али се само чекала званична потврда.

Бенитез је поручио да ће утакмица за Лациом наредног викенда на Сан Паолу бити његова последња на клупи Наполитанаца.
"Мој уговор се завршава након утакмице са Лациом. Циклус је готов и желим га завршим на добар начин. Желим да оставим Наполи на нивоу који за служује. Ово је опроштајна конференција за медије, али желим да кажем збогом победом која ће Наполи увести у Лигу шампиона", рекао је Бенитез.

Бенитез је у Напуљ стигао у мају 2013. године и потписао двогодишњи уговор. У првој сезони је освојио трофеј у Купу Италије и играо у Лиги Европе, обезбедивши и квалификације за Лигу шампиона, где су елиминисани од Атлетик Билбаа. Ове године стигли Наполитанци су стигли до полуфинала Лиге Европе, а још увек имају могућност да поново обезбеде квалификације за елитно европско такмичење.

Остаје само да се види да ли ће бити потврђене и друге гласине, односно да ли ће некадашњи тренер Ливерпула преузети клупу мадридског Реала.

Коментари / 0

Оставите коментар