Партизан хоће у ЛШ, а нема пара за појачања!

Партизан тражи појачања за напад на Лигу шампиона, али црно-бели немају довољно новца за жељене играче.

Фудбал 29.05.2015 | 23:00
Партизан хоће у ЛШ, а нема пара за појачања!

Прва жеља тренера Зорана Милинковића је млади нападач Чукаричког Никола Стојиљковић, али шампион нема 700.000 евра колико траже на Бановом брду, преноси "Спорт".

Друга жеља Партизана је талентовани крилни нападач Немања Михајловић, кога Милинковић види као идеалну замену у случају одласка Андрије Живковића из Хумске.

"Истина је, Неца Михајловић је наша жеља у прелазном року, али трансфер зависи од много околности. Има 19 година, изузетно је талентован са потенцијалом, који се уклапа у критеријуме нашег клуба и онога што струка жели. Сматрамо да би у Партизану још боље развијао као играч и напредовао у сваком смислу те речи. Покушаћемо да реализујемо тај трансфер", рекао је Милинковић.

Стојиљковић, стрелац девет голова у ЈСЛ протекле сезоне, играће за Србију на У-21 Европском првенству у Чешкој у јуну. Михајловић, који је дао два гола за Рад, прошао је све младе селекције.

Партизан је најавио продају петорице првотимаца како би олакшао функционисање клуба који дугује око 12 милиона евра. Пласман у Лигу шампиона донео би чак 14.

Коментари / 0

Оставите коментар