Градишка на Врховном суду Републике Српске

Окружни суд у Бања Луци донио је пресуду по којој мора бити извршена примопредаја дужности на мјесту предсједника скупштине општине Градишка. Актуелна власт Градишке такву пресуду назива политичком. Упућена је жалба Врховном суду Републике Српске. Актуелна власт оспорава начин на који је дошло до смјена и именовања у градишци након формиранај нове већине.

Република Српска 26.05.2015 | 22:48
Градишка на Врховном суду Републике Српске


Из општине Градишка жалиће се на пресуду Окружног суда по којој је досадашњи предсједник скупштине ПДП-ов Радислав Дончић морао да функцију препусти СНСД-овом Урошу Граховцу којег је подржала нова скупштинска већина. Актуелна власт Градишке оспорава начин на који је нова скупштинска већина смјенила Дончића и изгласала Граховца. Пресуду Окружног суда Бања Лука називају политичком.

БН ТВ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Логика Болан

26.05.2015 12:52

Шта сте очекивали. Да Суд који је подчињен и под директним је утицајем актуелне власти донесе другачију одлуку. Част неким судијама, али на жалост, већина их слуша шта од њих тражи актуелна власт. Само, није то специјалитет наше државе. То се догађа мање више у свим државама окружења. Ништа боље немојте очекивати ни од Врховног суда. "врана врани очи не вади"

ОДГОВОРИТЕ
Name

уна

26.05.2015 13:07

Они су у праву и кад су у мањини и кад суд каже да нису и кад Врховни суд то потврди.Они су увијек у праву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска

26.05.2015 16:07

Већина постоји , а ово је криминално понашање Радислава Дончића. Ако дође до формирања нове скупштинске већине у НСРС, Чубриловић само треба да не предаје власт. Нек примијени исти сценарио...

ОДГОВОРИТЕ