Мараја Кери живи у свијету лажи и самоће

Био је њен продуцент, љубавник и најбољи пријатељ.

Забава 26.05.2015 | 07:29
Мараја Кери живи у свијету лажи и самоће

Дајмонд Јанг је једна од ретких особа која заиста познаје певачицу Марају Кери.

"Плашим се за њу. Ја сам био један од ретких људи у које је имала поверења и којима је могла све да каже. Сада нема никога таквог", рекао је Јанг.

Дајмонд је радио већину њених највећих хитова. Каже да је био увучен у њено "лудило".

"Био сам њен продуцент, пријатељ, љубавник. Никада није доносила одлуке без саветовања са мном. Био сам јако заљубљен у њу, још сам заљубљен. Али је немогуће бити део њеног света. Мараја живи у свом балону. Морао сам да одем из свега тога, пре него што сам изгубио разум. Највише се сећам усамљености и тешке тишине. Ја сам јој био једини пријатељ", каже Јанг.

Он је открио још и да је Мараја, након што се развела од првог мужа, упала у депресију и да није имала снаге за каријеру. Она и Јанг су време проводили у њеном луксузном стану у Њујорку. Није дозвољавала да се укијучује телевизор, нити да се читају новине, јер се плашила да ће видети нешто ружно о себи. Када би излазила напоље, приватно обезбеђење је морало пре ње да обиђе места на која је желела да иде, да рашчисте људе. Није желела да среће људе. Њени уговори за наступе имају и ставку да нико од људи иза сцене не сме да јој се обраћа, а по могућству и да је нико не гледа у очи.

Извор: Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар