Турнир пријатељства освојила - Црвена Звезда!

Звездиним кадетима нема равних: Михајловић голчином обојио пехар у црвено – бело! Тим Огњена Коромана освојио Турниг Пријатељства пошто је у финалу савладао Војводину – 1:0.

Фудбал 24.05.2015 | 14:00
Турнир пријатељства освојила - Црвена Звезда!

Нема равних Звездим кадетима на просторима бивше Југославије, пехар турнира пријатељства обојен је у црвено-бело! Као и у полуфиналу против загребачком Динама тим Огњена Коромана је у финалној представи у судару са Војводином минималцем разгалио велики број Делија етно селу Станишић – 1:0.

Када се све сабере и одузме Турнир Пријатељства у Бијељини освојио је тим који је демонстрирао најстандарнију форму, са играчима спремним да преломе изједначене утакмице. Оно што је био Јовељић за Загрепчане за Новосађане је постао Михајловић. Звездин везиста је током финала живцирао присутне навијаче пошто је често „царинио“ лопту, али је десет минута пре краја показао да је играч посебног кова.

Оштар центаршут Гачића примиро је на груди, финтом тела ослободио се двојице чувара, а потом послао неодбрањих шут у мрежу Војводине... Био је то мат од којег Новосђанин нису могли да се опораве.

Мада и да је Војводина приграбила пехар то не би било незаслужено. Јефтино су кадети Војводине „проћердали“ два зицера у првом полувремену. Поново је Зличић креирао, па је тако у другом минуту припремио шансу Бељанском, али је он шутирао поред гола. Претила је и Звезда, севали су напади на обе стране...

И када су се нападачи испромашивали чинило се да неће бити победника у регуларном делу. Некако је пао темпу у наставку, играчи су деловали уморно. Међутим, сјај Михајловића исписао је име победника Турнира Пријатељства.

Коментари / 0

Оставите коментар