Полиција данима лови брчанског манијака

У градском насељу Ново Брчко појавио се за сада непознати егзибициониста који у ноћним часовима пресреће жене и скида се го. Док у Полицији дистрикта кажу да трагају за манијаком – грађани страхују.

Босна и Херцеговина 23.05.2015 | 21:57
Полиција данима лови брчанског манијака

У Улици Жељезничкој у насељу Ново Брчко, којој, да с једне стране није урбани дио града, с обзиром на запуштеност и коров, а по причи грађана и аветињски мрак у ноћним часовима, више пристаје атмосфера сеоског сокака, за сада непознати егзибициониста пресреће жене и скида се го.

Улица је жива током цијелог дана јер је за више насеља преко пруге најближа веза ученицима, студентима и спортистима за дневне и вечерње обавезе и активности, а грађани истичу да је годинама стјециште свих порока и криминала.

У конкретном случају Полиција је предузела озбиљну потрагу.

Полиција позива грађане на сарадњу а они Жељезнице РС, Комунално Брчко и градску власт да удруже снаге па гарави и запуштени сокак заиста претворе у уређену и освијетљену градску улици јер би то, тврде, била најбоља превентива за све ружно што се у њој свакодневно догађа.

(БН ТВ)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Дедо

23.05.2015 13:06

То је Баја наруцио

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тино

23.05.2015 20:43

Глуп си

Name

Сељак

23.05.2015 18:34

Збиља сликовито описан "урбани" дио града. Драга "урбана" господо, да ли само у "урбаним" зонама треба да живе људи? Шта то фали селу, да се овако накарадно упоређује? Слободно дођите у било који сеоски сокак у било које доба, па ћете да видите да и ту живе људи, добри људи, и ако вас неко случајно и сретне у мраку, сигурни будите да није неки манијак и да ће вас и поздравити, макар вас и не познао.

ОДГОВОРИТЕ