Добој: Борачка зна ко су "неподобни"?!

Градска борачка организација у Добоју почела је са искључењима из чланства појединих чланова без писменог образложења, што је био повод оних који су искључени или опоменути да се обрате јавности.

Република Српска 22.05.2015 | 20:38
Добој: Борачка зна ко су "неподобни"?!

Чланови који су искључени из чланства Градске борачке организације или они који, како кажу, нису хтјели учествовати у политичком дјеловању ове организације, на кућне адресе добили су рјешења о искључењу, позиве на Суд части или опомене.

Сматрају да је основни разлог за њихово искључење то што се нису хтјели укључити у акцију прикупљања потписа за смјену градоначелника Обрена Петровића, јер то није посао Градске борачке организације.

Истичу да су многе активности које актуелно руководство Градске борачке организације проводи нелегалне.

У Градској борачкој организацији потврдили су нам да је било искључења и да су сва у складу са статутом градске борачке организације, а да су разлози искључења промјена мјеста пребивалишта чланова или чланство у другим организацијама које окупљају борачку популацију.

Сусрет Обрена Петровића и Милорада Додика очигледно је унио немир међу оне који су од тог сукоба имали користи па су нашој екипи указали на незадовољство уређивачком политиком наше телевизије и најавили могућност да нам више неће давати изјаве.

Да ли је дио Борачке толико инструисан од СНСД и Милорада Додика да се утркују да буду већи додици од Додика, па самим тим и они више не дају изјаве за БН ТВ.

Колико им је Додик платио, питање је које чека одговор!

(БН ТВ)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

постен

22.05.2015 18:57

Е мој народе ту нам иде порез на солидарност који је усвојен прије 2 дана. Ми паре а Додик са њима купује папке. Залосно а крај тунела ни близу. Порез морас платити нико те не пита а за купвину папака од стране Додика исто нас нико не пита.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

22.05.2015 20:02

ШТА ЈЕ ВАМА БОРЦИ ИЗУМИРУ ИЛИ УМИРУ НА ПРАГУ ЕГЗИСТЕНЦИЈЕ. ЖЕЉКА СЕ ОПЕТ ВРАЋА НА СЦЕНУ У ЧИЗМИЦАМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко самардзиц

22.05.2015 20:12

Јад И цемер И треба борацку укинути,кад нема слоге ни око цега!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бајини папци

22.05.2015 20:18

У Добоју је пијаца јевтина па није пуно дао за нас као оне у БЛ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брод

22.05.2015 21:51

Подршка руководству БО Добој, само храбро. Кладим се да тај Љубо нема више од 5.категорије борца, цијели рат радио на "малој пупмпи" у центру Добоја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микаило

22.05.2015 22:00

У данасње вријеме је довољно пар стотина марака да борци забораве сву голготу коју су просли и да подрзе ратне профитере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урааа

22.05.2015 23:46

Они који нису били дана на ратисту су борци прве категорије.Толико о борацкој у Фоци. Кад поново запуца ако сипци крену, неце бас поново утеци као прије...вјерујем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Праведник

23.05.2015 00:46

Ти појединци из борачке у Добоју брукају борачку попуацију са овога краја ради неких својих ситних личних интереса водећи политику (инструисани од СНСД)а не борбу за права бораца и тиме нарушавају углед БОРС - а. Срамота је то велика браћо и сестре. Истина и правда ће победити и разоткрити те лицемере. Даће Бог да то неће дуго потрајати и да ће на чело борачке у Добоју доћи људи од части и поштења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милка

23.05.2015 05:08

Нисам знала да су нам борци толико подлозни политицком утицају и поткупљивању, ко би рекао да и ту имамо папака. Ратни профитер од људи који су стварали РС парама које је зарадио у рату, док су ови крварили, сад купује њихову наклоност, тј од бораца прави ПАПКЕ и од Борацке рганизације прави Папацку организацију. Ово у нас је стварно, али заиста РЕПУБЛИКА ПАПАЦКА, а не Српска и све нам ово Миле Додик прави- пљује нам у лице- да би сацувао комад власти, а самим тим себи продузио боравак ван казнених институција које плацу за њим.

ОДГОВОРИТЕ