Марко Николић преузима Ростов?!

Ако се договори са газдом мења легендарног Бердијева...Бивши шеф струке Партизана могао би ускоро да се пресели у Русију.

Фудбал 23.05.2015 | 20:20
Марко Николић преузима Ростов?!

После два месеца паузе Марко Николић би убрзо могао да се врати на клупу. Наравно, не Партизанову, иако је и даље под уговором са црно-белима и клуб из Хумске 1 је у обавези да га плаћа, већ би постао главни тренер Ростова.

Тако пише Спортски журнал, према чијим информацијама је некадашњи шефа струке Рада, Војводине и Партизана на мети клуба који се два кола пре краја Премијер лиге Русије налази на 12. месту табеле и предстоји му борба за очување статуса. Ростов има само бод више од Урала и Уфе, који би према садашњој позицији отишли у бараж за опстанак. Како год, челници клуба незадовољни су радом легендарног стручњака Курбана Бердијева - који је 12 година био шеф у Рубину - спремају му замену и као први кандидат слови управо Марко Николић.

Николић је избор председника Виктора Гончара, који је најавио промене на крају сезоне, а тек ако се не договори са српским стручњаком окренуће се решењу са територије Русије.

Коментари / 0

Оставите коментар