Велика част! Бањалучанин суди на УС Опену!

Тениски судија из Бањалуке Озрен Ђурђевић дијелиће правду на посљедњем грен слему сезоне УС Опену!

Тенис 23.05.2015 | 13:40
Велика част! Бањалучанин суди на УС Опену!

Турнир у Њујорку почиње 31. августа и на њему ће Ђурђевић бити арбитар што је био његов сан откако је почео да се бави овим послом. Претходно је дијелио правду и на Вимблдону.

"То ми је био главни циљ већ неколико година. За мене не постоји ништа изнад тога. Кад су ме примили на Вимблдон, знао сам да ћу мало лакше долазити до великих турнира. Судићу квалификације и скроз до полуфинала. Вјерујем да су ми порасле шансе да ме позову и на Аустралијан Опен наредне године", рекао је Ђурђевић за "Глас Српске".

Због добро обављеног посла претходне сезоне у Лондону, поново је позван и на овогодишњи Вимблдон.

"У Лондону ћу такође судити од квалификација до полуфинала. Једини сам са ових простора који ради турнире највеће категорије и зато сам поносан", додао је бањалучки арбитар "бијелог спорта".

СУДИО ФИНАЛЕ РИМА ЂОКОВИЋ - ФЕДЕРЕР

Ове сезоне Ђурђевић је дијелио правду на четири велика турнира, међу којима и финални двобој мастерса у Риму између Новака Ђоковића и Роџера Федерера.

"Рим ми је један од најдражих турнира, понајбоље је организован и тамо све функционише беспријекорно. Драго ми је што је Новак освојио и што је финале било онако добро. Ове године такође сам судио Дубаи, Доху и Истанбул, гдје је побиједио Федерер".

Коментари / 0

Оставите коментар