Кончита Вурст жели да упозна Путина

Прошлогодишња победница Евровизије Кончита Вурст радо би се састала с председником Русије Владимиром Путином "да би сазнала како је бити Путин".

Забава 22.05.2015 | 07:07
Кончита Вурст жели да упозна Путина

Она је, на конференцији за штампу, рекла да полако жели да настави живот без презимена Вурст, на политичком нивоу. "Радо бих се срела са Путином и најмање недељу дана провела с њим, јер бих онда знала шта значи бити Путин", рекла је Кончита, која је већ раније говорила да би радо да се види са Путином како би му пренела поруку о ЛГБТ популацији.

Она је казала да живот није савршен и да је постоје ствари у друштву које је чине бесном. "Оно што ме се лично тиче, знам да није љубазно то рећи, али ми је свеједно шта други мисле", нагласила је Кончита додајући да јој такво опхођење с негативним реакцијама олакшава живот.

Да би се повећала толеранција у друштву, она покушава да доспе до људи који имају више утицаја и можда ће се, како наглашава, то једног дана исплатити. Дебитантски албум Кончите успешан је очигледно као и победничка песма на Евровизији. Њој је, на конференцији за штампу, предата платинаста плоча.

"То је невероватно", казала је Кончита зачуђена толиким успехом, пошто је плоча издата тек пре мање од недељу дана. За свој успех Кончита, како каже, нема објашњење и додаје да није навикла на победе, као ни на то да буде позната.

Њена аутобиографија је, у међувремену, објављена на шест језика, пренела је новинарима, додајући да је сумњала да као особа с тек 26 година живота може писати мемоаре. Издавач је, међутим, био упоран да изда књигу под називом "Ја, Кончита", а према њеним речима, недостаје још само шпанска и руска верзија.

Извор: Б 92

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

чууујј...

22.05.2015 08:45

Гдје Кончита ради , од чега живи, ко је плаћа... брине ли хоће ли јој лед 'убити' њиву...докони , болесни паразити...чуујј код Путина би ... поплава будала -тешко се земаљској кугли !

ОДГОВОРИТЕ
Name

болест

22.05.2015 12:27

Нека иде они су исти обојица, мозда Путин постане ТАЈО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кончита

22.05.2015 12:52

Наша Кончита је већ видјела Путина. Он јој "обећао" велики и мали. Тако барем она тврди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босиц

22.05.2015 14:16

Зар цизмицин син не ради у Електропреносу несто ми фаца лици Зељкином сину.

ОДГОВОРИТЕ