Партизан: Ма, каква фузија са Мегом, кад је она ''Звездина''?!

"Злонамерно се пласирају информације путем најмодернијих видова комуникације", рекао је Душко Вујошевић.

Кошарка 07.05.2015 | 11:00
Партизан: Ма, каква фузија са Мегом, кад је она ''Звездина''?!

Тешка времена захтевају тешке одлуке! Кошаркашки клуб Партизан већдугосе бори са огромним финансијским проблемима, који су довели до потпуног осипања екипе на крају прошле сезоне, а сличан сценарио прети да се догоди и овог лета. Пара нема, играчи нису редовно плаћени, а некима се дугују вишемесечни износи. Међутим, тренер Душко Вујошевић не одустаје од жестоке битке до самог краја и не жели да се упушта у причу фузионисања ни са једним клубом, а посебно не Мега Лексом...

"Злонамерно се пласирају информације путем најмодернијих видова комуникације. Те идеје нису реалне, пре свега мислим на причу о наводној фузији са Мега Лексом, као што је Звезда урадила са ФМП-ом. Уосталом, Мега има партнерски однос са Звездом, дати су Бобан Марјановић и Немања Дангубић и Мега тренира у њиховој сали, немамо никаквих контакта и они су окренути на другу страну", поручио је Вујошевић.

Трофејни стручњак није крио забринутост због актуелне ситуације, али је поново истакао велику помоћ коју је екипа добила од ФК Партизан и њених челника.

"Екипа је потонула после испадања од Звезде у полуфиналу Јадранске лиге. Требало је времена да се екипа подигне и мислим да смо успели у томе. Помоћ коју је Партизан добио од фудбалског клуба у износу од 200.000 евра, потом и од бившег потпредседника фудбалске секције Милета Јовичића, који је помогао са 25.000 евра је огромна у ова тешка времена. Захвалио бих навијачима на свим утакмицама и добротворним вечерама које су организовали. Био је то трачак ваздуха који је недостајао дављенику", закључио је Вујошевић.

Коментари / 0

Оставите коментар