Шведска највећи фаворит на предстојећем Евросонгу

Представник Шведске на предстојећој 60-ој Песми Евровизије Манс Зелмерлев са песмом "Хероес" главни је фаворит за победу у кладионицама две недеље пред финале такмичења у Бечу.

Забава 06.05.2015 | 11:03
Шведска највећи фаворит  на предстојећем Евросонгу

У поређењу 22 кладионица квоте на победу Швеђанина се крећу између 2,3 и 3.

Да победа Швеђана још није извесна, а била би шеста у историји такмичења, показују и квоте учесника који се налазе одмах иза њега на ранг листи фаворита кладионица.


На другом месту је тренутно италијански трио "Трио ил Воло" са песмом "Гранде Аморе", чије су квоте на победу између 3,75 и 5.

Одмах иза Италије је "новајлија" на Евровизији Аустралија чији се кандидат Ги Себастиен (Гуy Себастиан) на листи фаворита налази на трећем месту са квотом од 4 до 5.

Ссто се кандидаткиње Србије на Евросонгу Бојане Стаменов тиче она се, на пример, у кладионици "Вилијем хил" налази на седмом месту фаворита, са квотом од 67, а код "Спортинг бета" квота је још мања, однсоно 50, што показује да се придају велике шансе нашој такмичарки да оствари добар пласман.

Представници Аустрије "Мејкмејкс" (Тхе Макемакес) налазе се тек на 25-ом месту са квотом до 126.

Међутим И прошлогодишња победница Евросонга Кончита Вурст, пар недеља пре такмичења, није била међу фаворитима.

На зачељу листе фаворита су Чешка, Сан Марино и Португал чији учесници у кладионицима имају огромне квоте до 950, што јасно показује да нико не верује у њихову победу.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар