Проблем за Звезду: Неће моћи да игра ЕЛ у Арени!

„Тренутно пратимо активности и чекамо коначни одговор надлежних органа. Постоје одређени догађаји који су већ заказани у Арени, али нису сви термини заузети“, рекао је директор Давор Ристовић.

Кошарка 05.05.2015 | 23:00
Проблем за Звезду: Неће моћи да игра ЕЛ у Арени!

Комбанк Арена је током претходне две сезоне постала дом кошаркаша Црвене звезде у евролигашким окршајима са најјачим клубовима Европе, али и место у чијем су гротлу далеко моћнији противници падали као покошени. Ношени хуком готово увек дупке пуне дворане, тренер Дејан Радоњић и његови пулени војевали су велике битке, из којих су неретко излазили као победници. Арена је често била у центру пажње европских медија, због јединствене атмосфере, спектакуларних утакмица и кореографија од којих застаје дах, али према још увек незваничним информацијама, највећа дворана на Балкану неће моћи да угости европске гиганте и наредне сезоне.

Разлог? Унапред заказани догађаји, који ће заузети добар део евролигашких термина. Према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта, то практично значи да ће Звезда бити приморана да већину утакмица одигра у Пиониру, што би могло да донесе велики финансијски губитак новом шампиону Јадранске лиге. Међутим, није све тако црно, бар како тврди директор Црвене звезде, Давор Ристовић.
„Тренутно пратимо активности и чекамо коначни одговор надлежних органа. Постоје одређени догађаји који су већ заказани у Арени, али нису сви термини заузети. Мислим да је још увек рано да причамо на ову тему, али начелно та информација је донекле тачна. Када будемо имали јасну слику о могућностима Комбанк арене знаћемо коначан став о томе где ћемо играти утакмице Евролиге као и регионалне лиге. Радимо на томе, али сада није тренутак да ова проблематика узима нашу пажњу јер смо потпуно концентрисани на наставак домаћег шампионата “, рекао је Ристовић за МОЗЗАРТ Спорт и потом додао:
„Сада нам је потрребан потпуни мир, а људи у клубу задужени за логистику увелико раде свој посао у вези припрема свих ресурса клуба за наредну сезону“.

Коментари / 0

Оставите коментар