Симоне брани брата: Није Пипо крив!

"Ова сезона много ће помоћи мом брату у његовој тренерској каријери“, рекао је млађи Инзаги.

Фудбал 05.05.2015 | 22:40
Симоне брани брата: Није Пипо крив!

Милан је у процесу транзиције. Док се чека улазак страног капитала у клуб који ће решити финансијске проблеме, тражи се жртвено јагње за разултатски фијаско због чега Росонери други пут за редом неће играти Европу. Како је тренер увек први на удару, све очи су упрте у Филипа Пипа Инзагија. Иако је говорио да је још рано да седне на ужарену клупу, морао је да подлегне притисцима Силвија Берлусконија и Адријана Галијанија и прихвати се врућег кромпира. Испоставило се на крају да се и те како опекао.

Симоне Инзаги зато је одлучио да стане у одбрану рођеног брата који је доживео да га омаловажавају играчи који му нису ни до колена.
„Ствари у Милану већ годинама иду у погрешном правцу. И то није кривица Пипа. Ова сезона много ће помоћи мом брату у његовој тренерској каријери“, рекао је млађи Инзаги.

Тренер омладинаца Лација пребацио се на трку за место које води директно у Лигу шампиона. На ту позицију пуцају Лацио и Рома, па је могуће да ће вечити дерби у 37. колу одлучити ко ће бити други на табели Серије А.
„Лацио има велики тим, али без Клосеа, Де Врија и Биље могу да се појаве проблеми. Тоти? Тренер Гарсија ће одлучити ко ће играти, али очигледно је да на крају крштеница свакога стигне, па и капитена Роме“, сликовито је објаснио Симоне Инзаги.

Коментари / 0

Оставите коментар