Тајгер Вудс поново сам

Најпознатији голфер света Тајгер Вудс је, на одушевљење његових обожаватељки, поново сам. Вудс је прекинуо трогодишњу везу са Линдзи Вон, а обоје су то потврдили преко друштвених мрежа.

Забава 04.05.2015 | 12:12
Тајгер Вудс поново сам

Тридесетогодишња Вон саопштила је на својој Фејсбук страници да више није са Тајгером.

„Након скоро три године Тајгер и ја смо заједно одлучили да окончамо нашу везу. Увек ћу неговати заједничке успомене које смо створили. Нажалост, обоје водимо невероватно ужурбан живот, што нас је присилило да већину времена проводимо раздвојени. Увек ћу му се дивити и поштовати га, а он и његова породица ће имати посебно место у мом срцу“, написала је четворострука светска шампионка у скијању.

Вудс је изјавио како је Вон имала предиван однос с његовом децом и породицом, али да њихов начин живота и стална такмичења не дозвољавају да проводе време заједно.

Пар је озваничио своју везу 2013. године, након чега су често виђани на спортским догађајима. У фебруару се чак појавила вест да им следе веридба и венчање, али ипак уместо тога уследио је раскид.

Вудс је ове године играо Мастерс, а сада се припрема за "Плаyерс Цхампионсхип" на Флориди, док се Линдзи опоравила од операције колена и оборила светски рекорд у Светском ски-купу.

Најбољи голфер света био је сам откако се развео од шведске манекенке Елин Нордегрен 2010. године.

Извор: РТС

 

Коментари / 0

Оставите коментар