Дужничко ропство српске естраде

Они су одавно престали да раде за славу јер су упали у дужничко ропство задуживши се за стамбене кредите у швајцарској валути.

Забава 04.05.2015 | 07:02
Дужничко ропство српске естраде

Гоца Тржан

Певачица Гоца Тржан не крије да је очајна откад је са бившим мужем подигла стамбени кредит за стан у Миријеву. Како њен бивши драги нема стална примања цео терет Гоца носи сама.

- Очекујем да држава нешто предузме тим поводом. У нашој земљи је све битније од њених грађана. Уколико се нешто не реши, остаје ми само да одем из свог стана - испричала је певачица.

Небојша Дугалић

Глумац Небојша Дугалић испричао је да планира да се исели из Србије са супругом и њиховоб петоро деце, јер није у могућности да као глава породице и њен једини издржавалац, враћа стамбени кредит.

- Ово је ропство, осећам се понижено уз још око 100.000 обесправљених људи. А само смо хтели да деци обезбедимо елементарно право - рекао је Дугалић недавно на великом протесту грађана задужених у францима.

Цеца Китић

Најбоља рукометашица света свих времена Цеца Китић због проблема са кредитом каже да је оболела.


- Живот ми се окренуо наглавачке. Прорадила ми је штитна жлезда јер сада плаћам скоро 60.000 а плаћала сам 35.000 динара. Учланила сам се у „Ефективу“ и протестујем не би ли нам држава помогла и онемогућила да нас банке пљачкају - испричала је она.

Милорад Мандић Манда

Глумац и актуелни управник позоришта "Бошко Буха" МИлорад Мандић Манда каже да његова рата кредита због пораста камате у швајцарској валути данас износи дупло више него раније. Манда је стамбени кредити узео још пре 11 година.

- Држава има и друге бриге, али нама су ово највеће. Уз рату кредита треба платити још сто ствари, струју, инфостан, телефон, кабловску и све остало. Банке нас пљачкају са енормно високим каматама и томе се мора стати на крај. Једино да радимо по четири посла и да не спавамо - рекао је за "Блиц" Милорад Мандић уз опаску да због посла ретко виђа сопствену децу.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мд

04.05.2015 17:24

Како Гоца добро изгледа треба замијенити муза кад нема примања

ОДГОВОРИТЕ