Вучић: Ужасна вијест за Републику Српску

Премијер Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да је терористички напад на полицијску станицу у Зворнику ужасна и лоша вијест за Републику Српску и Србију, која ће помоћи Српској и финансијски и обавјештајно.

Република Српска 27.04.2015 | 22:14
Вучић: Ужасна вијест за Републику Српску

- Председник /Републике Српске Милорад/ Додик изразио је жељу да Србија помогне у складу са Дејтонским споразумом и правима која има, не рушећи ничији интегритет. Ми ћемо помоћи и финансијски и обавештајно, рекао је Вучић за Радио-телевизију Србије.

Он каже да је вечерас већ два пута телефоном разговарао са предсједником Републике Српске.

Вучић је најавио да ће предсједник Републике Српске и министар унутрашњих послова Српске Драган Лукач за два дана доћи у Београд, гдје ће разговарати са њим и министром унутрашњих послова Србије Небојшом Стефановићем.

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

постен

27.04.2015 20:35

Вуцицу гледај Србију а окани се Босне и Херцеговине.Ти и Додик једва цекате дасе ста деси да то пробате исполитаризирати.Сауцесце породици настрадалог полицајца :(

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

27.04.2015 21:08

Постени зацепи!

Name

Ре поштени

27.04.2015 22:30

ето баш ће тебе послушати

Name

Брцко

27.04.2015 21:15

Није само за РС, него за цијелу БиХ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

модрица

27.04.2015 21:19

Само цекајмо да нас побију а медјусобно се свадјамо....Србипамет у главу И слозимо се и заститимо

ОДГОВОРИТЕ
Name

само да се зна

27.04.2015 21:36

Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач потврдио је Срни да је терористички напад на полицијску станицу у Зворнику извршио 24-годишњи Нердин Ибрић. - Напад је извршен у вријеме смјене у полицијској станици, што значи да је нападач знао када се врши смјена и да тада има највише полицајаца - нагласио је Лукач. Нердин Ибрић, рођен је у Кучић Кули код Зворника, гдје је и живио. Имао је годину дана када су припадници ВРС-е са припадницима зворничке полиције и паравојних јединица из Србије, његовог оца Сејфу, заједно са око 750 Бошњака, 1.јуна 1992.године одвели на Бијели Поток, одакле су на непознатој локацији сви побијени. Ибрић је скупа са својом мајком био један од првих повратника у Кучић Кулу. -

ОДГОВОРИТЕ
Name

расдрматор

27.04.2015 21:43

Бијељина и теби слицни немој палит глупости

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајишник

27.04.2015 21:47

Пуна ми је она ствар Вучића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајишник

27.04.2015 21:59

Бијељина, Вучић треба да зачепи! А "поштен" збори исправно. Вучић се није јављао да осуди Додикове несувисле прогласе о референдуму за отцјепљење а сада је одмах излетио да је ово лоше за РС. Вучић је мутан као Морава након поплава. Нису довољно уништили овај народ па би још. Нико им неће узети пушку у руке. Нека овај пута они иду у ровове. Он и Додик, а и остали чланови њихових секти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

маја 28 04 2015

28.04.2015 05:05

Зачепи Вучићу ти у смећу до грла, а гураш нос тамо гдје му није мјесто . Ако ти је жао Баје и његових истомишљеника ухвати их зе оне лоповске руке и БЈЕЖИТЕ гдје знате јер ће те и ви доћи на ред са таквом памети народу сте се згадили за сва времена, БАГРО ЈЕДНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

28.04.2015 05:47

Сада ће ови сви из Сарајева рећи да је ово сретање пажње са старних проблема... Повуците мало неке иницијативе, немојте само сједити, тражите од оних који су их довели и да их одведу одавде ако смијете!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко-Бања лука

28.04.2015 07:23

За овога само да се зна. Попалили сте ти и такви 99% Српских кућа по некадашњој БиХ ,Цркава, поубијали више од 30.000 људи жена и дјеце, о силовањима да не причамо, протјерали сте око 250.000 Срба из Сарајева који је до '91. био други највећи Српски град. Јуначино кукавичка каква ти је вјера? Да ли знаш да си на силу потурчен? Зашто се онда не селите из РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ? Шта кажеш ако сада само ових 250.00 Срба крене да пуца на вас кукавице муслиманске и терористе шта ће да остане од вас идиоте један? Колико је Српске дјеце остало без родитеља? Очева и мајки без дјеце? Без браће и сестара? За вас терористе увјек постоји оправдање, али овај догађај је тек почетак независности Републике! Сви ћемо да гинемо за њу и туђе нећемо и не желимо за разлику од ислама који у курану има написан геноцид над јерменима и оправдава ширење вјере мачем. Бити ПРАВОСЛАВАЦ значи и праштати док ви злочинци исламски то не знате и зато убијате не дужне људе у имену Алаха, а када дође до рата зваћете ваше пријатеље из Истанбула да помогну и убједе Америку да бомбардују РЕПУБЛИКУ СРПСКУ. Е ту је разлика мој пријатељу ми смо СРБИ и не убијамо, не силујемо не отимамо туђе чак само вас пустили да живите са нама у Републици Српској, али зато ћемо тек да зажалимо јер се говори да као муслимани у БиХ нису терористи као ови други, али ја сам рекао неће јабука под трешњу и зажалићемо ми што опет идемо у суживот са исламом коштаће то нас СРБЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

само да се зна

28.04.2015 09:51

За Милојка. Постовани господине, ја сам осјетио на својој кози и имовини твоју доброту и таквих као сто си ти. Ја осудјујем свако насиље и терор, само сам за посено писање медија, а никако оправдати убиство то је гнусан цин као и оно које се помиње његовог оца. Сто се тице протјеривања из Сарајева, сарајлије српске националности су вецим дијелом напустили Сарајево после реинтеграције и не мозе се то поредити као нпр. Бијељина гдје је Војкан током ноци купио Босњаке истјеривао и слао преко линије према Тузли или за дебеле паре преко Раце. Називас НАС ТЕРОРИСТИМА (А КО СМО ТО МИ?) ЈА СИГУРНО НИСАМ ТАЈ ЗАТО НЕМА СМИСЛА СТО ПИСЕС; ЈЕР ЈА СВОЈЕ БОГАТСТВО СМАТРАМ СТО МОЈ СИН ИМА ДВА НАЈБОЉА ДРУГА МИЛОСА ИЗ ПОЗАРЕВЦА И ЈОСИПА ИЗ ОСИЈЕКА. Е МИЛОЈКО МОЈ ТИМЕ СЕ ЈА ПОНОСИМ ТАКО САМ ВАСПИТО ДЈЕЦУ ДА ЉУДЕ ДИЈЕЛЕ НА ЛОСЕ И ДОБРЕ А НИКАКО ПО ВЈЕРИ И НАЦИЈИ: Сто се тице мог поријекла вјероватно је Српско јер моји су доселили у Босну из Осецине код Ваљева, али ја сам родјен као Босанац и тако се осјецам, а кад видим тебе и поједине као ти, онда ми је драго сто су промијенили вијеру. Нити сам палио, нити ратовао. Живим вани већ 30 година и имам пријатеља свих националности. Моји пријатељи Срби пријератни су и данас моји пријатељи, али хвала Богу нису као ти јер да јесу не би ми ни били пријатељи. Поздрав пријатељу и не узбудјуј се пуно све це проци као и ми.

Name

Неда

28.04.2015 11:25

Милојко мајке ти, а како настаде Република Српска. На миран нацин? Без прољевања крви? Без злоцина?

Name

само да се зна

28.04.2015 11:53

госп.Милојко ти до подне мрзис самог себе, а поподне цијели свијет, ослободи се тога зивот је лијеп само треба знати зивјети.