Гордић: Морамо се ''ресетовати''!

"А, онда да видимо шта даље", каже кошаркаш Цедевите пред једну или две утакмице са Црвеном звездом у Загребу.

Кошарка 27.04.2015 | 18:20
Гордић: Морамо се ''ресетовати''!

Кошаркаш Цедевите Немања Гордић рекао је да се његова екипа није предала против Црвене звезде и да има шансе да преокрене резултат у финалној серији плеј-офа Јадранске лиге.

"Нећемо се предавати, сигуран сам да и даље имамо шансе. Мораћемо да се ресетујемо, прегрупишемо, да запнемо и добијемо прву следећу утакмицу, а онда видимо шта даље", рекао је Гордић новинарима у Београду.

У финалу плеј-офа Звезда води са резултатом 2:0 у победама против Цедевите, пошто је добила утакмице у Београду.

Цедевита је у оба дуела на самом почетку имала велики заостатак за противником, па се враћала у игру после тога, да би на крају изгубила оба меча.

"Као да се опустимо тек после 15-20 минута. Надам се да ћемо у Загребу бити у стању да тако играмо од првог минута и да ћемо имати додатну енергију", казао је Гордић.

Он је навео да је његова екипа "потрошена" после полуфиналне серије против Будућности, у којој је преокренула резултат са 0:2, као и да је Звезда заслужено добила прве две утакмице.

"Мало нас је стигло после емотивне и физичке потрошености у полуфиналној серији против Будућности... Али, како је нама, тако је и њима. У наредној утакмици је важно да не јуримо резултат, јер смо баш потрошени", додао је Гордић.

Трећа утакмица финалне серије играће се у среду од 20.30 у Загребу.

Коментари / 0

Оставите коментар