Јована Стевановић нова Мисс Семберије

У бијељинском Центру за културу, одржан избор за Мис Семберије за 2015.годину. Титулу најљепше понијела је Јована Стевановић из Бијељине.

Забава 27.04.2015 | 10:54
Јована Стевановић нова Мисс Семберије

У конкуренцији од 13 дјевојака, жири је одлучио да лента најљепше припадне седамнаестогодишњој Јовани Стевановић из Бијељине. Јована је ученица Средње економске школе у Бијељини.

"Осјећам се јако узбуђено. Нисам се надала побједи и јако сам срећна. Пријавила сам се прије свега због дружења, али ето посрећило ми се и хвала свима. Другим дјевојкама бих поручила да се обавезно пријаве на избор, и да се не плаше, као што сам ја била јако уплашена када сам изашла на бину и видјела све те људе око мене. Ипак добро је прошло и срећна сам. Волим моду и бавим се манекенством од раније. Ишла сам и у школу за манекене, и могу рећи да ћу дати све од себе да се добро пласирам на избору за Мисс РС" - рекла је узбуђена Јована.

Поред титуле најљепше, изабране су још четири дјевојке, које ће се такмичити на финалном избору за Мис Републике Српске. За Мис АБЦ модел изабрана је Гордана Рафаиловић. Титулу Мис публике понијела је Анђела Еркић. Лентом друге пратиље окитила се Зорица Павловић, док је Прва пратиља Сандра Пупчевић. Избор за најљепшу Семберку, и ове године организовала је Тамара Симић.

"Јако сам задовољна овогодишњим избором. Дјевојка је јако лијепа. Ја сам као организатор прије свега задовољна одзивом публике, сала је била препуна, што значи да сам успјела да направим добар програм. Надам се да ће Јована доносити мудре одлуке, јер да бисте успјели у свијету манекенства, морате бити спремни на доста труда и рада. Мени је избор за Мис био одскочна даска, и добар старт за каријеру, и надам се да ће ме Јована наследити и можда постати Мис БиХ", рекла је Тамара.

У ревијалном дијелу програма наступили су  Наташа Шавија и Владимир Грујић, и плесни клуб "101” из Бијељине.

Дјевојке очекују квалификације за избор за Мис РС који ће се одржати крајем јуна.

Извор: РТВ БН

Коментари / 0

Оставите коментар