148.Дерби - реакције Звездиних играча...

Нападач Црвене звезде Џошуа Паркер навео је после утакмице са Партизаном (0:0) да га вечити ривал није одушевио игром, па да зато сматра да борба за титулу није готова иако је пет бодова разлике. Дефанзивац Црвене звезде Вукашин Јовановић изјавио је да Партизан не би требало да слави реми у Љутице Богдана (0:0).

Фудбал 26.04.2015 | 13:40
148.Дерби - реакције Звездиних играча...

"Није било много фудбала, много више борбе је било. ЛОпта је много била у ваздуху, чак 90 одсто моји додира са лоптом је било главом. Звезда није навикла на такву игру, нисмо се снашли. На жалост, нисам искористио ту једну прилику, иако сам био сигуран да ћу дати гол и то је утицало да промашим. Партизан ме није одушевио и зато мислим да трка није готово", рекао је Паркер.

Дефанзивац Звезда душан Анђелковић рекао је да је тиму из Љутице Богдана јако криво што није успео да оствари победу против вечитог ривала.

"Много нам је криво. Они су били бољи у првом, а ми у другом полувремену. Тако је требало од почетка да играмо, али нисмо. Трка није готова јер један меч може да промени све. Настављамо борбу", навео је Анђелковић.

Стуб одбране Звезде Саво Павићевић није крио разочарање.

"Тачно је да сам разочаран, јер смо много очекивали. Ово нам не одговара, али генерално су фалили голови", закључио је Павићевић.

"Атмосфера током меча је била сјајна и надам се да ћу имати још доста дербија. Дали смо максимум и можемо да се погледамо у очи. Требало је да будемо мало храбрији, одлучнији и позитивно безобразнији. Они су боље ушли буквално су нас пребилу у првом делу. Прекид нас је омео и тада сам само желео да меч почне, уплашио сам се да ће бити прекинут. Ипак, Партизан не би требало да слави реми, али ми идемо даље", рекао је Јовановић.

Звезда је остала на пет бодова мање од водећег Партизана на шест кола до краја првенства.

Коментари / 0

Оставите коментар