Сека за рођендан добила сат од 20.000 евра

Пиљикић, који ради као певачицин менаџер, троши на супругу и шаком и капом.

Забава 25.04.2015 | 08:09
Сека за рођендан добила сат од 20.000 евра

Сека Алексић је јуче прославила 34. рођендан, а супруг Вељко опет ју је изненадио скупим даровима.

Најпре јој је ујутру поклонио карте за одмор на Бахамима и огрлицу од сафира, која симболизује вечно везивање двоје људи. И то је био тек почетак изненађења, јер јој је на вечерњој журки дао и сат из ограничене серије једног луксузног бренда, који вреди око 20.000 евра. А да би била у тренду, поклонио јој је и скупоцену ташну.

- Имам много повода за славље и слагала бих ако бих рекла да нисам узбуђена. Дословно сам у фази шлога! Вељко ме је изненадио поклонима, баш као и претходних година - рекла је Сека.

Вељко и Сека, који су у браку пет година, договорили су се да све паре које зараде остану у кући. Наиме, док Сека пева, Вељко ради као њен менаџер. Осим тога, један је од власника спортске академије. Очигледно је да Секин менаџер зарађује добро с обзиром на то да се за сваки њен рођендан добро испрси.

Тако је она, од почетка њихове љубави, сваке године добијала скупе поклоне: „самсунг галакси таб“, мотор „беверли“, златни „ролекс“, ципеле „гучи“, као и „мерцедес СЛК АМГ“ вредан око 100.000 евра. Како је „Блиц“ сазнао, Вељко је тај скупоцени аутомобил прошле године купио на лизинг.

- Нисам особа која уме да штеди, али ни неко ко расипа. Стекла сам навику да новац који добијем за рођендан дам Вељку на чување, а кад пожелим да купим нову ташну, ја покуцам на његов новчаник - изјавила је Сека својевремено.

Поново у пореској?

Сека је у фебруару саслушана у Пореској управи, где је требало да дође и Вељко да би објаснио како је зарадио десетине хиљада евра за скупоцене поклоне. Није се појавио, али ће после најновијег поклона вероватно подсетити порезнике на свој случај.

Извор: Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

лија

25.04.2015 19:18

Више од безобразлука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брчко

26.04.2015 09:19

Откуд њему болан 20000€? Па он је радио као Тüрстехер-(горила на улазу) у дисцотеци Атлантису у Свицарској! Лично га познајем, обична фукара био... Она му сигурно дала да јој купи. То су компексаши зешћи!

ОДГОВОРИТЕ