Сека Алексић прославила 34. рођендан

Фолк певачица Сека Алексић прославила је вечерас 34. рођендан гламурозном журком коју је приредила у једној престоничкој вили.

Забава 24.04.2015 | 11:36
Сека Алексић прославила 34. рођендан

Сека се одлучила за посебан рођендански стајлинг па је обукла дугачку, дубоко деколтирану хаљину од латекса коју је креирао Саша Видић.

-Имам више разлога за славље и слагала бих ако бих рекла да нисам узбуђена. На овај рођендан сам позвала више људи него што је било на мојој свадби. Добила сам доста порука са питањем шта желим да ми поклоне за рођендан а да већ немам, па сам тражила бомбоне, маску за телефон и неке ситнице. Вељко ми је и овога пута изненадио са поклонима- рекла нам је Сека и открила да јој је супруг даровао торбу, ципеле и путовање на егзотичне Бахаме.

Међу званицама нашли су се бројни Секини пријатељи и колеге а међу првима је на рођенданску журку стигла Гога Секулић, а затим и Тијана Дапчевић, Гоца Тржан, Дара Бубамара, Марко Булат са девојком, Тина Ивановић, Немања Стевановић и многи други.

Овога пута певачица је одлучила да споји лепо и корисно па је на дан прославе рођендана промовисала свој нови албум "Лек за спавање".

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар