Стен се разводи, али...Жена га страшно оплела!!!

Десети тенисер света Стан Вавринка издао је саопштење у којем наводи да се раставља са супругом Илхам, а она је такође одговорила саопштењем, само жешће.

Тенис 23.04.2015 | 17:00
Стен се разводи, али...Жена га страшно оплела!!!

“Уживали смо у десет плодних година, са успонима и падовима које има сваки пут, али живот је некада непредвидљивији него што се надамо. Илхам и ја били смо благословени што смо створили породицу и што се наша дивна ћерка Алексија родила 2010. године“, пише у Становом саопштењу.

“Одувек смо покушавали да живимо своје животе као тим и породица упркос изазовима са којима смо се носили због захтева моје каријере. На моју велику жалост, то више није могуће. Илхам ће увек бити мајка моје ћерке и особа коју волим и поштујем. Сада ми је приоритет да заштитим Алексију током ових изазовних времена“, написао је Вавринка и додао да од медија очекује разумевање, као и да не жели да одговара на питања у вези са приватним животом.

За разлику од помирљивог тона Вавринкиног саопштења, његова супруга била је много жешћа. Илхам, позната ТВ водитељка, удала се за Стана 2009, а пар се већ једном растао, 2010 године.

“Не, Стан не губи мечеве због тога што смо се нас двоје раставили, како он каже болно, јер је прошло већ пет месеци од његовог тријумфалног повратка у Дејвис купу. Његова одлука да по други пут напусти породицу није га спречила да освоји турнир у Ченају и да има мање-више добре резултате“, написала је Илхам и додала:

“Не, путовања и турнири нису узрок нашег развода. Осим тога, други играчи који су и више рангирани од њега, имају фини породични живот. Разлог јесте његова нестабилност и жеља да поврати слободу на свим нивоима. И морам да признам да су његове константне лажи и емотивне издаје потпуно уништиле поверење које сам имала у њега“.

Такође, Илхам је критиковала време Вавринкиног саопштења и рекла да се поклапа са серијом његових лоших резултата.

Коментари / 0

Оставите коментар