Пјевачи деценијама крили ванбрачне синове

Док су се супругама клели на верност, у зениту славе Шабан Шаулић, Маринко Роквић и Хари Варешановић сејали су децу по свету.

Забава 21.04.2015 | 09:53
Пјевачи деценијама крили ванбрачне синове

На естради скоро да нема популарног певача који је веран само једној жени. Уз естрадни позив иду инстант везе са обожаватељкама које су спремне на све да освоје омиљену звезду.

Онима који су слободни то доноси титулу мачо мушкарца, док ожењенима диже самопоуздање. Прави проблеми настају уколико се заиграју превише, као што је то било у случају неколико естрадних звезда, па су у забрањеним везама добили и синове, које су крили деценијама од света, али и од жене с којом живе под истим кровом.

Упркос свему, поједини су успели да убеде супруге да су се променили и да им је ипак најважнија породица коју су заједно створили. Шаулић је недавно шокирао јавност признањем да са љубавницом има ванбрачног сина који данас живи на рубу егзистенције.

- Он није рођен из љубави - признао је Шабан за „Скандал“.

Мирослав Илић се неколико пута нашао у центру скандала кад га је иста жена прозивала јавно да је с њим добила сина, за ког он неће ни да чује. „Познајем дотичну особу и кажем вам да морате да будете обазриви са психопатама такве врсте. Тај дечко није мој син, то су њене измишљотине“, рекао је својевремено.

Маринко је поред синова Николе и Марка, које му је родила супруга Славица, признао и сина Дарија, којег је добио из једне љубавне афере.

- Не кајем се. Ја сам њега признао, он данас живи у Канади, оженио се Португалком, постао сам деда, а имам и унука Ромеа - рекао је Роквић.

Иако у први мах изгледа повучено, ни Хари Варешановић није био веран првој жени, те је мимо брака добио сина Мака.

- Дивно је дете и виђамо се кад сам у Сарајеву - рекао је Хари.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Лија

21.04.2015 18:19

Свака част, није ми јасно шта је у овоме лоше. Једино замјерам Мирославу зашто бјежи од признања сина. То је богатство а не срамота.

ОДГОВОРИТЕ