Видео: Крај сезоне за Модрића?!

Фудбалер Реала повредио колено и очекује га пауза од месец и по дана, преносе шпански медији.

Фудбал 19.04.2015 | 17:00
Видео: Крај сезоне за Модрића?!

Лука Модрић могао би поново на дужу паузу.

После повреде бутног мишића у новембру и четворомесечног опоравка током којег је пропустио 21 меч Реала ове сезоне, Хрват је на утакмици против Малаге у суботу изашао из игре у 60. минуту због проблема са коленом.

Шпански медији преносе да није у питању безазлена повреда и да то практично значи да је за Модрића завршена сезона.

Иако је Карло Анћелоти после победе над Малагом новинарима изјавио да се нада да ће хрватски репрезентативац бити спреман за реванш четвртфинала Лиге шампиона против Атлетико Мадрида у среду, мале су шансе да ће се то заиста и догодити.

Наиме, Лука се пожалио саиграчима да је током дуела са противничким играчем осетио да му је нешто кврцнуло у колену, а након тога и оштар бол, након чега је остао да лежи на травњаку.

Реал је саопштио после обављених прегледа да је Модрић доживео истезање медијалног колатералног лигамента десног колена. Клуб са Сантјаго Бернабеуа није навео колико ће Модрић одуствовати са трена, али према информацијама спортског дневника "Ас" очекује га пауза од пет или шест недеља.

На истом дуелу тренер Мадрида Анћелоти два пута се хватао за главу, будући да се и Герет Бејл пожалио на бол у мишићу одмах на почетку меча, због чега је брзо замењен.

Коментари / 0

Оставите коментар