Да ли се то Клоп сад предомислио?!

У тренутку када је саопштио да се повлачи из Борусије на крају сезоне, Јирген Клоп одбацио је могућност да, попут својевремено Пепа Гвардиоле, узме годину дана одмора. Али...

Фудбал 19.04.2015 | 16:40
Да ли се то Клоп сад предомислио?!

Јирген Клоп, у дану када је саопштавао да се повлачи на крају сезоне са клупе Борусије Дортмунд, одбацио је могућност да, попут својевремено Пепа Гвардиоле, узме годину дана одмора и да се на кратко повуче из посла.

Међутим, после победе Борусије над Падерборном у суботу поподне, Клоп (47) је помало променио став.

"Заиста немам времена да размишљам о будућности, а и то није толико важно тренутно. Желим да доведем свој тим до циља ове сезоне. Све је и даље могуће, па и то да мој стручни штаб и ја узмемо годину дана одмора", рекао је Клоп и додао:

"У то, међутим, нико тренутно не може да буде сигуран".

Није немогуће да ће Клоп, ипак, сачекати праву понуду, а не прихватити најбољу од оних која буде на столу овог лета. Један од најтраженијих тренера Европе, а вероватно можемо да кажемо и најтраженији тренутно, повезује се са неколицином великих европских клубова.

Један од њих је и Арсенал, у ком многи "виде" Клопа, али према вестима које стижу из Енглеске тешко да ће се "тобџије" растати са актуелним менаџером Арсеном Венгером, који сасвим солидно "гура" ове сезоне, иако је готово изгубио све шансе да освоји титулу и 11 годину заредом.

Коментари / 0

Оставите коментар