Да ли то Радоњић ''притиска судије'' или...?!

Надам се да ћемо имати исти третман код судија као Партизан пред нашим навијачима! „У наредним мечевима треба да очекујемо боље партије Бобана Марјановића“, додао Звездин стратег.

Кошарка 18.04.2015 | 15:00
Да ли то Радоњић ''притиска судије'' или...?!

Кошаркаши Црвене звезде сутра ће моћи да виде од каквог су материјала саткани. Ако су од шампионског, како се чинило током већег дела сезоне, смоћи ће снаге да се супротставе Парном ваљком у гротлу Пионира и поново стекну предност.

Тренер Дејан Радоњић дан уочи трећег окршаја истакао је како се нада да ће његов тим имати исти третман као Партизан у мечевима у којима је Звезда била домаћин.
„Надам се да ћемо и ми имати исти третман и суђење као што је имао Партизан у прва два меча пред нашим навијачима“ алудирао је Радоњић на спорни детаљ и обострану личну грешку Лазићу и Павловићу.

Навијаче Црвене звезде највише брине слаба игра МВП Евролиге Бобана Марјановића.Искусни стручњак у првим утакмицама није довољно користио горостасног центра.
„Марјановић је током сезоне много пута показао квалитет, доста мечева у ЕЛ су фокусирали одбрану на њега, са удвајањима и другим тактикама. У тим ситуацијама је одлично реаговао. У наредним мечевима треба да очекујемо боље партије. Није му лако, према њему постоји другачији однос него у Евролиги, добија ударце и по ногама, тешко му је да дође до позиције да може да има бољу реализацију. Очекујем већ сутра бољу партију која ће нам дати додатни импулс“

Он је рекао да Црвена звезда немакадровских проблема.
„Партизан има преднсот. После нашег издања у другом мечу, направили смо анализу, видели где смо грешили, остајен нам да поправимо одређене сегменте игре како би вратили брејк у једном од наредна два меча. Имамо сутра и прекосутра две прилике да направимо брејк, морамо да покажемо квалитет играјући у таквом амбијенту“

Коментари / 0

Оставите коментар