Видео, Мока: У Партизану су бољи и лојалнији људи!

Звездина легенда Мока Славнић: Било би ми криво да нисам био тренер Партизана, тамо су људи бољи и лојалнији! „У Партизану сам видео разлику у људима, лојалности, доброти“, навео некада један од најбољих плејмејкера Европе.

Кошарка 02.04.2015 | 17:40
Видео, Мока: У Партизану су бољи и лојалнији људи!

Увек је важио за контроверзног саговрника, за човека без длаке на језику. Као што и данас важи за највећу легенду кошаркашког клуба Црвене звезде. Није тешко да погодите да је реч о Зорану Моки Славнићу. Некада један од најбољих плејмејкера Европе 14 сезона је носио дрес клуба са Малог Калемегдана, учествовао у освајању скоро свих битних трофеја црвено-белих.

Одиграо је, касније, и сезону у дресу вечитог ривала Партизана. Ипак, и данас га навијачи Црвене звезде гледају као икону. Тачније, гледали су га, јер ће гостовање Зорана Моке Славнића у емисији „Голи Живот“ сигурно покренути лавину коментара и форумашку расправу. Он је поручио да би се јако покајао да није био део Партизана, и да је за годину дана у црно-белом дресу уочи разлику у односу на матични клуб.
„Пошто данас имам 66 година да м огу да вратим историју, да може све да се понови... Било би ми криво да нисам био играч или тренер Партизана. Јер сам онда видео разлике у људима, у лојалности, у доброти, квалитету“, рекао је између осталог Мока Славнић

Изјава освајача златне Олимпијске медаље сигурно ће подгрејати атмосферу уочи предстојеће полуфинале серије. Видећемо да ли ће људи са Малог Калемегдана реаговати.

Коментари / 0

Оставите коментар