Е, моја Звездо, на шта си ти спала?!

Иако је најавио долазак на тренинг, бивши капитен црвено-белих није се појавио у Љутице Богдана. На стадиону било појачано обезбеђење и окачена порука која је све открила. Звезда џабе затварала капију због Мијаиловића!

Фудбал 01.04.2015 | 21:40
Е, моја Звездо, на шта си ти спала?!

Никола Мијаиловић најавио је да ће доћи на тренинг Црвене звезде после повратка екипе у Београд из Бора, након што је Арбитражна комисија ФСС одбила да верификује раскид уговора на штету играча.

Не желећи да било шта препуштају случају црвено-бели су се спремили да за тај сусрет.

На стадиону у Љутице Богдана било је видно појачано обезбеђење, а капија стадиона кроз коју првотимци пролазе колима када долазе на тренинг била је затворена. А припадник обезбеђења стајао је и на другој капији ближој свалчионицама, преноси "Журнал". Многи фудбалери били су изненађени због тога.

Разлог је био - спречити улазак Николе Мијаиловића на стадион.

Иако то нико није званично рекао, порука која је стајала на улазним вратима ходника који води према свлачионицама јасно је то потврдила.

На њој је стајало решење Дисциплинске комисије Црвене звезде због којег је Мијаиловић најпре суспендован, а затим и одстрањен и клуба.

"Окривљени играч Никола Мијаиловић дисциплински је одговоран зато што се у Београду, 18. и 19. новембра 2014. године, у просторијама ФК Црвена звезда, са умишљајем, некоректно понашао према саиграчу. Дана 18.11.2014, у свлачионици првог тима, непосредно након физичког дела тренинга, упутио је играчу Милошу Босанчићу увреде: 'Пи... ти материна, је... ти мајку, сељаку један'. Када је Босанчић кренуо да однесе копачке, насрнуо је на њега, што је неко од играча покушао да спречи, али се Мијаиловић отргао, пришао Босанчићу са леђа, ударио га главом у леви образ, након чега је наставио да вређа Босанчића и његову породицу", стајало је у поруци окаченој на вратима.

У тој поруци стајао је и податак да је Мијаиловић и дан након тога био агресиван према Босанчићу, и да је то додатно "прелило чашу".

"Дана 19.11.2014, у соби за физиотерапеуте, док је Милош Босанчић чекао на ред за масирање, окривљени Никола Мијаиловић ушао је у просторију и обратио му се речима: 'Шта се жалиш Станету, пи... једна', мислећи на Босанчићевог пријатеља кога је обавестио о инциденту. Кренуо је да га удари левом руком у главу, али је Босанчић десном руком блокирао ударац, након чега су физиотерапеут Иван Поповић и присутни играчи зауставили даље нападе Мијаиловића. Наставио је да вређа Босанчића речима: 'Је... ти мајку и оца, Све ти је..., пи... мала, је... ти ја матер, пи... гробарска'".

Мијаиловић се дакле није појавио на тренингу Звезде, али судећи према изјавама претходних дана, није ни прихватио одлуку Звезде, па стога не треба да чуди ако ипак ових дана сврати у клуб, у којем је донедавно носио капитенску траку.

Коментари / 0

Оставите коментар