Потрага за Дарком Лазићем

Певач Дарко Лазић демолирао је у понедељак општинске просторије за време сеоске славе у једној локалној кафани, у свом родном селу Брестач

Забава 01.04.2015 | 09:30
Потрага за Дарком Лазићем

Након немилог догађаја, певач је отишао са лица места и крије се од полиције.

Након прославе сеоске славе у родном војвођанском Брестачу, популарни певач народне музике, Дарко Лазић, демолирао је општинске просторије, при чему је направио велику материјалну штету. За њим је полиција одмах кренула у потрагу, али је он у бекству. Како незванично сазнајемо, певач легално поседује пушку, вероватно ловачку, и издат је налог да му се иста одузме. Против њега ће бити поднете две кривичне пријаве и то за оштећење туђих ствари, пошто је штета огромна, и за нарушавање јавног реда и мира.

Иначе, Дарко Лазић постао је славан када је победио у четвртој сезони такмичења "Звезде Гранда", у браку је с колегиницом певачицом Аном Севић са којом је јула прошле године добио ћерку Лорену. Рођење мезимице прославио је такође у Брестачу где је недавно отпочео и градњу породичне куће.

Популарни двадесетчетворогодишњи певач је у прошлости имао неколико саобраћајних прекршаја, због чега му је била одузета и возачка дозвола. Иначе, синоћ смо покушали да ступимо у контакт са Дарком Лазићем како би нам објаснио цео случај, али нам се он није јављао на телефон.

Извор: Новости

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

марко

01.04.2015 07:33

Мису дрогирани сто се кријес!

ОДГОВОРИТЕ