Да ли ће РРА Србије забранити "Парове"?

Блуду и разврату у ријалити шоу-програму „Парови“, који се емитује на телевизији Хепи, очигледно нема краја.

Србија 31.03.2015 | 17:12
Да ли ће РРА Србије забранити "Парове"?

Иако се у овом програму пропагира оргијање, којег је из дана у дан све више, надлежни органи и даље не реагују.

Регулаторно тело за електронске медије РТЕМ (бивши РРА) засадн је само опоменуо „срећну телевизију“, али веће казне од тога није било. Позвали смо Гордану Сушу испред Савета РТЕМ, која нам је рекла да ће тек следеће недеље снимци оргијања укућана, о којима се ових дана толико говори, бити прегледани и да ће тад реаговати уколико за то постоји основ. Она поручује да ће телевизија Хепи бити кажњена ако се установи да је и након 23 часа у њеном програму било порнографије.

- Сваки облик порнографије је забрањен. Ако наша служба констатује да ју је било, онда ће телевизија сигурно сносити консеквенце. После првог упозорења, медијска кућа је свој програм уравнотежила. Међутим, следеће недеље ћемо разматрати нове извештаје, засад знам само оно што прочитам у новинама. Након јавног упозорења, ТВ Хепи је прилагодио своју анализу садржаја - каже Суша за Курир.

Иначе, оргијање у луксузној кући у Земуну је настављено, па након што су Цуца и Атина Ферари својим промискуитетним понашањем дотакле дно, љубећи се и симулирајући орални секс, исто су учиниле и Маца Дискреција и Мими Оро.

Док су старлете ђускале у базену, атмосфера, али и велика количина попијеног алкохола их је понела, па су, попут љубавнице Шабана Шаулића и го-го играчице, направиле лезбо-шоу. Оне су се одваљене од жестине љубиле, лизале и једна другу мазале пеном. Мими Оро је чак у једном моменту бацила горњи део купаћег костима и остала у топлесу.

Али ту није био крај баханалијама. Старлети је пришао Јасмин Невенкић, који се вешто поиграо с њеним грудима, баш као у неком порно-филму.

- Волим жене и обожавам да их задовољим. Мими је одлична у кревету, али нисам стигао све да их имам. Маца смрди и много је прљава, те с њом нисам желео ништа - каже Јасмин, који је после ових баханалија напустио вилу.

Навалила

Јована Томић Матора не престаје да прогања Ружицу Вељковић. Под дејством алкохола, изгубила је контролу кад је видела да се манекенка и Игор Костић мазе испод јоргана.

- Мораш са мном тамо у собу одмах. Хоћу те! - рекла је Матора.

Док су се остали укућани лудо проводили поред базена, њих две су се затвориле у тајну собу. Јована је навалила на Ружицу и кренула да је љуби по деколтеу, док је Игор X чекао испред тајне собе и покушавао да чује шта се дешава унутра.

Свађа

Фолкер Ера Ојданић ушао је у „Парове“ са циљем да се обрачуна са Змајем од Шипова.

- Брко, ја сам дон жуан кад је реч о женама. Хтео си да узјашеш Мацу, а од ње нећеш добити рибе. Дођи, Атина, да му покажемо како се то ради. Ја после секса морам да идем у Ургентни да га спусте - рекао је Ера.

- Причаш јалове приче, фукаро, лажеш. Ја сам изнад тебе, можемо да се такмичимо ко боље је. е. Ти ниси никакав је. ач, ја могу 20 сати. Мој је највећи, а твој је мали, мајмуне. Ја сам је. ач над је. ачима - сиктао је Змај.

Извор: Курир

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

јој

31.03.2015 15:19

Ово су емисије да би се залудео народ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

цика зика

31.03.2015 15:43

Нема разлога да забране,нека свако гледа ста хоце има много канала.Парови само показују право стање ствари назалост.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛОГО X

31.03.2015 16:00

Дно дна у сваком погледу укинути под хитно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

да забораве

31.03.2015 16:12

Дугове, кредите, незапосленост. Дрљацина родица, моја бивса радна колегица умрла је невина од рака. Зивот ју је просао у издрзавању родбине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

31.03.2015 16:14

То је само промовисање примитивизма а одговорни из РТЕМ нису ниста бољи од тих примитиваца. У норамалном свијету би то вец одавно било забрањено

ОДГОВОРИТЕ
Name

забранити

31.03.2015 17:39

Новцано казнит.Сирење неморала јавно је казњиво. Само добре казне до реда доводе.

Name

Неко из масе

31.03.2015 17:47

То је огледало ,дрзава, на овим просторима,не зна се ко кога хоце да Ј..е

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јимy

31.03.2015 20:28

Ера Ојданић га спушта у хитној,који простаклук и примитивизам,овако нешто нема ни у најзадртијим прчварама,да простите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боб

01.04.2015 06:18

Не ускрацујте једино задовољство великом броју градјане Србије.

ОДГОВОРИТЕ