Спаха: ''Змајеви'' су најбоље што има у БиХ!

Иако се опростио од наступа за Босну и Херцеговину, дефанзивац Бајера из Леверкузена Емир Спахић се вратио у "змајеве" и одиграо меч у Андори (0:3) на молбу селектора Мехмеда Баждаревића.

Фудбал 31.03.2015 | 17:20
Спаха: ''Змајеви'' су најбоље што има у БиХ!

Бивши капитен "змајева" са најдужим стажом за "Авазов Спорт" је нагласио да се вратио због репрезентације, а не због капитенске траке.

"Не играм због капитенске траке већ због успјеха своје државе", рекао је Спахић и додао да није могао да каже НЕ селектору Баждаревићу.

"Селектор и ја смо годинама пријатељи. Нисам могао да да одбијем. Играћу док год ме треба моја држава, мада бих волио да млађи добију шансу и прихвате одговорност".

Увјерен је да упркос ложем старту у квалификацијама "змајеви" могу изборити наступ на Европском првенству у Француској.

"Само заједничким снагама уз подршку навијача, уз дозу среће, можемо да остваримо успјех. Не смијемо никога потцијенити, а морамо да вјерујемо у себе. Немамо много избора, добро је док зависимо од нас. С побједама можемо да направимо резултат. Репрезентација БиХ је нешто најбоље што држава има", закључио је Спахић, који има најдужи капитенски стаж у "змајевима".

Послије меча у Андора ла Вели, Баждаревићеве изабранике у уторак увече очекује пријатељска утакмица у Бечу против селекције Аустрије.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Аллез Босна

31.03.2015 16:04

Ништа паметније ниси реко да нема БиХ репрезентације не би нас нико познаво по добром, једино нам је још то остало.

ОДГОВОРИТЕ