Нападачи на полицајце предати Тужилаштву

Пет мушкараца из Угљевика који су физички напали двојицу угљевичких полицајаца приликом полицијске контроле, предати су бијељинском Окружном тужилаштву на даље поступање, саопштено је из Центра јавне безбједности Бијељина.

Република Српска 31.03.2015 | 13:46
Нападачи на полицајце предати Тужилаштву

Лица чији су иницијали З.Т, Д.С, С.П, И.С. и Д.В, сви из Угљевика, синоћ су уз извјештај о почињеним кривичним дјелима напада на службено лице у вршењу службене радње и оштећења туђе ствари предата у надлежност Окружном тужилаштву у Бијељини.

Они су нанијели тјелесне повреде двојици полицајаца који су контролисали аутомобил марке "голф 5" након што је прошао кроз црвено свјетло.

У саопштењу се наводи да су службеници Полицијске станице Угљевик у недјељу, 29. марта, приликом обављања својих редовних послова уочили да је "голф 5" прошао кроз црвено свјетло, након чега се паркирао на тротоару испред једног угоститељског објекта.

Доласком полиције на лице мјеста и записивањем регистарских ознака, патроли полиције пришло је лице чији су иницијали З.Т. који је почео да вријеђа и пријети полицијским службеницима, а затим је и физички напао на полицијског службеника.

Други полицајац, који је био у патроли, наредио је З.Т. да престане са нападом, али су њега физички напала лица чији су иницијали Д.С, С.П, И.С. и Д.В.

У саопштењу се наводи да су З.Т, Д.С, С.П, И.С. и Д.В. који су нанијели тјелесне повреде полицијским службеницима Полицијске станице Угљевик лишени слободе исти дан, а З.Т. је након лишавања слободе у радној сали Полицијске станице Угљевик, разбио стакло на прозору те просторије, чиме је починио и кривично дјело оштећења туђе ствари.

О свему наведеном обавјештен је и надлежни тужилац Окружног тужилаштва у Бијељини.

Центар јавне безбједности Бијељина наоштрије је осудио овако понашање грађана према полицијским службеницима.

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

УХХ

31.03.2015 13:36

Све фини момци, хаос праве по Угљевику! А главни међу њима је Гаго свима је познат,а остали ништа бољи од њега!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сиx

31.03.2015 16:39

Ста прицас ти? Ако знас Гагу онда знас да је децко коректан. Полицајац га је први осамарио и децко му је вратио сто би и ја уцинио исто по цијену зивота. Доста висе власт СНСД-а малтретира градјане...

Name

Зденко Бајо

31.03.2015 13:43

ЦЈБ Бијељина и ОТ Бијељина су најобичнија разбојничка банда у служби тајкунско политичке мафије. Није уопште чудо да у народу имају "углед" као Гестапо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

УХХ

31.03.2015 19:57

Ало,немаш ти појма ко је Гаго! Само робија 40 година

ОДГОВОРИТЕ
Name

ккк

01.04.2015 14:27

Ето ти знас. Па тај Боксер узима од људи по 2.3 4 км кад направе неки прекрсај... Осамарио га је први. И, сто не казес неком у лице од њих ста мислис о њима ако си толики...?

Name

маре

01.04.2015 16:37

Једино боксер и сто вриједи у цитавој полицијској станици у Угљевику.

ОДГОВОРИТЕ