Гојко Качар иде из ХСВ-а у Атину?!

Српски везиста сигурно напушта Хамбург на крају сезоне као слободан играч, а могао би да се придружи некадашњим саиграчима Петрићу и Бергу.

Фудбал 30.03.2015 | 21:40
Гојко Качар иде из ХСВ-а у Атину?!

Немачка епизода Гојка Качара се завршава наредног лета. После седам и по година у Бундеслиги, српски везиста ће на крају сезоне напустити Хамбург као слободан играч пошто му истиче уговор. Он је један од четворице фудбалера са којим бивши првак Европе неће продућити уговор. Поред Качара на излазним вратима су Рафаел ван дер Варт, Марсел Јансен и Иво Иличевић.

Честе повреде су спречиле Качара да остави бољи утисак у Хамбургу, а последњих година је на маргинама првог тима. На фудбалском тржишту нема високу вредност иако му је само 28 година, али постоје клубови који су заинтересовани да га ангажују. Грчки медији пишу да би Панатинаикос могао да понуди уговор Качару. У том случају, српски везиста би се придружио некадашњим саиграчима из Хамбурга: Младену Петрићу и Маркусу Бергу. Њих двојица су фудбалски процветали у Атини.

Уколико потпише за Панатинаикос, Качар ће постати први Србин у атинском клубу после 15 година, с обзиром да је последњи наш играч који је носио дрес овог клуба био Владан Милојевић у периоду од 1997. до 2000. године.

Коментари / 0

Оставите коментар