Мајами: Ново разочарање Вавринке!

Осми тенисер света Стан Вавринка изгубио је од Адријана Манарина из Француске са 7:6 (7-4), 7:6 (7-5) у трећем колу турнира из Мастерс 1000 серије у Мајамију.

Тенис 30.03.2015 | 08:00
Мајами: Ново разочарање Вавринке!

Вавринка је у Индијан Велсу изгубио у другој рунди, сада је успео да добије један меч, али је поново разочарао.

У осмини финала Француз ће се састати са младим Аустријанцем Домиником Тимом, који је савладао домаћег такмичара Џека Сока са 6:4, 6:3.

Манарино, 32. играч на свету, направио је брејк већ у првом гему и чувао га је све до тренутка када је сервирао за вођство – тада му се рука стегла и Вавринка је изједначио на 5:5. То није обесхрабрило Француза, који је изборио тај брејк и у њему био смиренији – 7:4 и 1-0 у сетовима.

У другом сету Вавринки се догодило оно што се Манарину десило у првом сету – сервирао је за сет на 5:4, али је дозволио да ривал направи брејк, и то без изгубљеног поена.

Француз је одлично почео тај брејк и дошао је до четири везане брејк лопте – Вавринка се није предавао, спасао је три, али је на четвртој ипак поклекао.

Тим и Манарино до сада никада нису играли, а сада ће један од њих први пут играти у четвртом колу неког Мастерс турнира.

Победник тог дуела играће са бољим из меча Енди Мари – Кевин Андерсон.

Коментари / 0

Оставите коментар